Μετάβαση στο περιεχόμενο

lifelow

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    αθηνα

lifelow's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Eυχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.. υπερ το δεον κατατοπιστικες. Τωρα το πούλμαν φεύγει Σαββατο πρωί με επιστροφή την ιδια ημέρα..
  2. Μαλιστα, και μηχανικους που θα μπορουσα να βρω? τοπικα? γιατι δυστυχώς από γνωριμιες τιποτα
  3. Ολα σωστά, ειμαι εκτος κλιματος μηχανικών. Ασχολουμαι με design, αλλα βαζώ και πλακακια Πρώτη φορα ασχολούμαι με τετοιες καταστάσεις και απλά δεν γνωρίζω την σειρα Το σπίτι εχει περιπου 70 τετραγωνικά σταβλο, πετρινο ολο, με ενα μεγαλο κορμο φρέκο που στηριζει το επανω πατωμα. Ολα τασ δοκαρια ειναι φρέσκα και δεν χρειαζονται αλλαγή (κατα την ταπεινη μου γνωνη) απλά οι σανιδες του πατωματος χρειαζονται. Η σκεπη του επανω πατωματος, επισης 70 τμ, ειναι καλυμενη με σανιδες που βαζαν στα ταβανι και παρουσιαζει κλιση προς τα κατω. Πιθανοτατα να εχουν πεσει χωματα. Θελει τελειως αλλαγή. Κεραμιδια υπάρχουν αλλά παλιά. Χοντρικά αυτα΄.Θα μπορουσα παρακαλω να μαθω πληροφοριες για το ΕΣΠΑ? ευχαριστω. Η ιδεα για το φαγητό πολυ καλή. Εξαλου για όσους ξερουν την περιοχή. ΚΑΡΥΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥ, υπάρχει η πολύ καλή ταβέρνα του ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ...
  4. Συμφωνω σε όλα. Απλά προσπαθω να εκμαιεύσω ενα συνολικό πόσο επισκευών για τις προαναφερθείσες εργασίες, ετσι ώστε να αποφασισω αν τελικα αξιζει να αγορασω το συγκεκριμμενο σπίτι, εστω και σε πολυ χαμηλη τιμη.
  5. Υποστηριζω την ύπαρξη μηχανικού 100%, απλά μου φαινεται λίγο δύσκολο να μπορει να παρισταται σε έργο που βρισκεται σε ορεινο χωριο.
  6. Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω σε πολυ συμφερουσα τιμη, ενα παλαιο σπιτι σε ενα χωριο στην Ορεινη Λακωνια. Το σπιτι θελει εκ πρωτης οψεως, αλλαγη σκεπης, αλλαγή σανιδων πατωματος, και γενικη διαμορφωση του κατωγιου του οποιου η χρηση ήταν σταβλος (πετρινος ομως), και ρίξιμο των εσωτερικών σοβαδων. Γενικά να καθαρισει, όλο το σπίτι χωρις να κάνω σαφή διαμορφωση δωματιων κλπ Υπαρχει καποια εστω αμυδρη ιδεα, για το τι χρηματα θα χρειαστω? λαμβανοντας υπόψιν ότι θα κανω καποια χρηση επισκευαστικού δανειου. Επαναλαμβανω, αλλαγή σκεπής + δοκάρια, σανιδες πατωματος, και καθαρισμα εσωτερικα και του ανωγιου αλλα και του κατωγιού. Χωρις καμια αλλη εγκατασταση. Επιπλεον χρειαζεται καποια άδεια> ή επειδη το χωρια είναι απομακρισμενο, υπάρχει περιπτωση να αποφυγω καποια δαπανη αδειοδοτησης? Ευχαριστω πολύ
  7. Καλημερα σας. Εχω μια απορια. Αν υποθεσουμε οτι υπαρχει μια βαση σπιτου απο μπετο. Μπορεί να χτισει καποιος επάνω της, ένα παραλληλογραμμο πετρινο, ας υποθεσουμε 100 τετραγωνικών, χρειαζονται κολώνες, ή στατικα είναι οκ?. Με προοπτική αργότερα να τοποθετηθεί απλά μια ξύλινη σκεπή με δοκάρια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.