Μετάβαση στο περιεχόμενο

maryt

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. ευχαριστώ πολύ ο προσανατολισμός του σπιτιού είναι ανατολή- δύση με βορινά ανοίγματα.
  2. ευχαριστώ SeNNinhA μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι είναι οικολογικό υλικό αλλά θέλουμε να καταλήξουμε σε κάτι το οποίο να έχει ικανοποιητικές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Το σπίτι είναι στην κρητη και δεν έχουμε ιδιαίτερο θέμα κρύου αλλά περισσότερο ζέστης το καλοκαίρι
  3. θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε χρησιμοποιήσει φελλό ως μονωτικό υλικό σε διπλή εξωτερική τοιχοποιια (τούβλο-μόνωση -τούβλο)σε νέα οικοδομή . με όσους το έχω συζητήσει συμπεριλαμβανομένου και του μηχανικου μου συμφωνουν ότι είναι καλή πρόταση αλλά δεν το έχουν χρησιμοποιήσει κυρίως λόγω κόστους.
  4. καλημέρα. Έχουμε βγάλει άδεια οικοδομής το 2007 για κατοικία αλλά ξεκινήσαμε εργασίες τώρα. Ρώτησα στο ΥΠΕΚΑ αν μπορούμε να κάνουμε χρήση του νόμου περι υμιυπαιθριων και μου απάντησαν οτι είναι ξεκάθαρο (!) ότι αφορά οικοδομές που έχουν ολοκληρωθεί. 'Εχετε κάποια άλλη ενημέρωση;
  5. Αυτό έγινε !!!! Ήρθε η αστυνομία, τους έδειξε την άδεια οικοδομής και έφυγαν. Η πολεοδομία δεν ασχολήθηκε και από την εισαγγελία ζήτησαν γνωμάτεύση μηχανικού και λογω του τριημέρου λείπουν αυτοί που ξέρω.Ανεπίσημα μου είπαν όμως ότι μάλλον το σπίτι πλέον έχει πρόβλημα στατικότητας. Να επικαλέστώ ότι δεν έχει άδεια κατεδάφισης και στατική μελέτη του σπιτιού μου για το γκρέμισμα του μεσότοιχου? Έχει απίστευτη ασυλία από την πολεοδομία. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και τη φιλοξενία στην ιστοσελίδα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος ανάλογο πρόβλημα?
  6. Ναι είναι ο τοιχος του σπιτιού μου σε όλο το μήκος.Έχω απελπιστεί κανένας δεν είναι αρμόδιος .
  7. ευχαριστώ , θα πάω στην εισαγγελία. Να πάω και στο ΤΕΕ να ζητήσω πολεοδομική πραγματογνωμοσύνη?
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Ομως χτες εκβιαστικά γκρέμισε τη μιση μεσοτοιχεία και η πολεοδομία αδιαφορούσε παρόλο που κάναμε έγγραφη καταγγελία. Φοβάμαι για το σπίτι μου είναι παλιό ( ισόγειο πέτρινο 1950 και 1ς οροφος χωρίς κολώνες.Τι να κάνω? Η πολεοδομία δεν έχει προιστάμενη αρχή ?
  9. Καλησπέρα Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος/α σχετικά με το τι ισχύει για την πετρινη μεσοτοιχεία κατασκευής 1950.Δίπλα από το σπίτι μου υπάρχει οικοδομή και επιμένουν να γκρεμίσουν τον πέτρινο τοιχο που "μπαίνει " στο οικόπεδο τους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.