Μετάβαση στο περιεχόμενο

AGGELOSA

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

AGGELOSA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, θα ήθελα τιμή ζώνης για 1) Χ=878719,441 και Υ=4037359,638 και για 2) Χ= 874463,477 και Υ= 4023111,004 τα οποία βρίσκονται στη Ρόδο Ευχαριστώ
  2. Σε εμπορικό κέντρο το οποίο έχει πράξη σύστασης οριζ. Ιδιοκτησίας έχω μια Αυθαίρετη προέκταση ισογείου καταστήματος ΥΔ ΚΧ η οποία κατά το ήμισυ είναι μέσα σε δουλεία διαβάσεως, η οποία υπάρχει συμβολαιογραφικά όμως στην πράξη δεν χρησιμοποιείται. Στο τοπογραφικό της αδείας δεν φαίνεται η δουλεία. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορώ να τακτοποιήσω μόνο το τμήμα της αυθαιρεσίας που είναι εκτός της δουλείας . Για το υπόλοιπο τμήμα που είναι μέσα στη δουλεία τι ενέργειες μπορούμε να κάνουμε? Για να είμαι καλυμμένος από τα δικαιολογητικά που θα καταθέσω στο σύστημα για την τακτοποίηση του τμήματος που είναι εκτός της δουλείας : -χρειάζεται να κάνω καινούριο τοπογραφικό που να φαίνεται μόνο:η δουλεία ,το κατάστημα και η αυθαίρετη προέκταση? - τοπογραφικό για όλο το οικόπεδο που να δείχνω σε περίγραμμα όλο το εμπορικό κέντρο και τα τρία παραπάνω ? - ή να χρησιμοποιήσω το τοπογραφικό της αδείας και να βάλω σε αυτό την δουλεία ,το κατάστημα και η αυθαίρετη προέκταση ?
  3. Σε συνέχεια του παραπάνω που ρώτησα θελω να τσεκάρω το εξης, Στην περίπτωση που έβγαινε άδεια πριν την διάνοιξη, θα έπρεπε να βγει μια ΕΕΔΜΚ σύμφωνα με το άρθρο 29 παραγρα 2) λβ) .Σωστα? Mε αυτήν θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης να κάνει τη διάνοιξη και την τοποθέτηση του κουφώματος και υαλοπίνακα. Τώρα που έγινε χρήση του 4δ) του αρθ 94 για το άνοιγμα, για την οριστική του διατήρηση, με αφήνει ο νόμος και να το κλείσω με κούφωμα? Ή πρέπει να κάνω κάποια περαιτέρω ενέργεια?
  4. Έχω περίπτωση διάνοιξης αυθαίρετου νέου ανοίγματος μετά την 28/7/2011, χωρίς την τοποθέτηση του κουφώματος και του υαλοπίνακα δηλ χωρίς την ολοκλήρωση του . Έκανε χρήση ο ιδιοκτήτης της 4δ) του άρθρου 94 πληρώνοντας το διπλάσιο 2.000 για την οριστική διατήρηση του. Με την καταβολή αυτή του προστίμου προχωράμε κανονικά για την τοποθέτηση του κουφώματος και του υαλοπίνακα ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.