Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lenny

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lenny's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Προσωπικά ανήκω σε αυτή την περίπτωση (μισθωτή παράλληλη απασχόληση που δεν είναι σε αναστολή) και πληρώθηκα τα 600€. Γνωρίζω 2 περιπτώσεις επιστημόνων και με εταιρεία σε αναστολή, οι οποίοι έλαβαν και τα 2 ποσά, αλλά μιλάμε για ιδιοκτήτες/συνιδιοκτήτες της εταιρείας και όχι μισθωτούς υπαλλήλους. Και στις 2 περιπτώσεις, η εταιρεία είχε άλλο ΑΦΜ από όσο γνωρίζω. Επίσης γνωρίζω και περίπτωση όπως η δική σας (μισθωτή σε αναστολή και επιστήμονας) η οποία έχει λάβει μόνο τα 600€ - ούτε εκείνη δεν έχει βρει άκρη για τα 800€ και τη μη καταβολή τους μέχρι σήμερα. Τέλος εχθές σε συνάδελφο επιστήμονα (χωρίς καμία άλλη απασχόληση) στον οποίον είχε καταβληθεί τη Μ. Εβδομάδα η προκαταβολή 400€ (και δεν είχε πάρει τα 200€), εχθές του κατεβλήθη ποσό 600€. Ο λογιστής του τον συμβούλευσε να αφήσει αυτό το ποσό στην άκρη καθώς θεωρεί δεδομένο πως θα του ζητηθεί να επιστρέψει τη διαφορά. Συγγνώμη αν η απάντηση ξεφεύγει από τα στενά όρια του θέματος αλλά θεωρώ πως ίσως η πληροφορία αυτή ενδιαφέρει κάποιους.
  2. Επιβεβαιώνω πως και εγώ είδα τα χρήματα στο λογαριασμό μου (600€, Εθνική Τράπεζα) με αιτιολογία "Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού". Διευκρινίζω πως ανήκω στην κατηγορία των παράλληλα μισθωτών (που δεν τελούν σε αναστολή). Ευχαριστώ όλους στο φόρουμ για τη βοήθειά τους.
  3. Καλησπέρα, η υπάλληλος δε διευκρίνησε, απλά με ρώτησε αν έχω κάνει και αίτημα και για τα 800€. Επειδή όμως το 1ο της ερώτημα ήταν αν είμαι και μισθωτή όπως έγραψα (στο οποίο της απάντησα θετικά καθώς αυτή είναι η δική μου περίπτωση), υποθέτω πως αναφερόταν σε αναστολή μισθωτού και όχι στο επίδομα 800€ των ελευθέρων επαγελματιών. Ότι περισσότερο μάθετε εσείς, ή όποιος άλλος χρήστης, παρακαλώ να το γράψετε κι εδώ, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο ενεργό σχετικό θέμα σε άλλο ιστότοπο και είμαι σίγουρη ότι θα ενδιαφέρει και άλλους ομοιοπαθούντες!
  4. Καλησπέρα σε όλους. Εγώ δεν είμαι μηχανικός ούτε έχω σχέση με τον κλάδο, αλλά είμαι μια ταλαίπωρη επιστήμονας που μόνο στο δικό σας φόρουμ βρήκα κάτι σχετικό με τη καταβολή του ποσού του voucher. Ούτε εγώ έχω λάβει μέχρι σήμερα το ποσό (είτε στο σύνολο είτε μέρος του), και το voucher μου έχει ενεργοποιηθεί από 11/4 (έχω και την αίτηση από το ΚΕΚ κτλ.). Επικοινώνησα με τον αριθμό που παρέθεσε άλλος χρήστης του φόρουμ (2103256640) και χωρίς να προλάβω να πω οτιδήποτε, η πράγματι ευγενέστατη κυρία με ρώτησε αν είμαι και μισθωτή (πράγμα που ισχύει στην περίπτωσή μου). Μου επιβεβαίωσε πως τα ποσά θα φανούν την επόμενη εβδομάδα (δεν γνώριζε πότε ακριβώς) και πως δεν χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια. Ωστόσο μου είπε πως αν έχω κάνει αίτημα και για τα 800€ (δεν έχω κάνει) τότε πρέπει να γίνει διασταύρωση στοιχείων. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χρήστες του φόρουμ το οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που το συμβουλεύομαι, καθώς είναι το μόνο μέρος που επιτέλους βρήκα μια απάντηση για το τι συμβαίνει και δεν έχω πάρει χρήματα εν αντιθέσει με άλλους συναδέλφους μου! Είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι τελικά δε θα τα πάρω καθόλου αυτά τα λεφτά (και τώρα ακόμη διατηρώ επιφυλάξεις, αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν έχω μόνο εγώ το ίδιο πρόβλημα με την παράλληλη απασχόληση).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.