Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

[email protected]'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πολύ σκληρό καρύδι ο τύπος!!! Τουλάχιστον ξεκαθαρίζεται το θέμα τον δικαιολογητικών Κατ#5-Ν.4178 που είναι σε υπαγωγή, και αυτά με όλα τα άλλα έως 8/11/2020, ένα μήνα! (για τα έως 31/12/2013 μεταφορά/ εξοφ. παραβόλου) Δεν νομίζω να υπάρχει παρερμηνεία τώρα!?!
  2. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει, εξάλλου είναι απλή η διαδικασία....🤣😂🤣
  3. Και όπως πάντα, το κομφούζιο συνεχίζεται!! Πως μπλέξαμε έτσι με τους γραφειοκράτες??? Έχουμε χάσει την μπάλα! Καθόμαστε και ασχολούμαστε με αστεία πράγματα! Και που θα καταλήξει ολό αυτό? Αναλύουμε το φύλλο και χάνουμε το δέντρο και όλο το δάσος μαζί, που γύρω μας καίγεται!!!
  4. Απάντηση δίνεται τελικά από το ΤΕΕ Πελοποννήσου Ερωτοαπάντηση 2336, 8 μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας!!! Το παραθέτω για τυχόν συναδέλφους που είχαν μείνει με την απορία όπως και εγώ! Προκαταβολικά συγνώμη εάν διάλεξα λάθος θεματική ενότητα για αυτό το σχόλιο.
  5. Πολύ επικίνδυνος! Παράδειγμα: Παλιός πελάτης μου με πέτυχε στον δρόμο (γιατί να με πάρει τηλέφωνο για ραντεβού δεν συνάδει με το μπακάλικο που λέγεται γραφείο πλέον) και μου λέει λέξη προς λέξη την παραπάνω φράση, γιατί τώρα του ήρθε να ρυθμίσει τους ημιυπαίθριους του!!! Όχι μόνο να μας κουνάει το δάκτυλο και να μας πιέζει χωρίς λόγο, αλλά βάζει και τους ιδιώτες να μας πιέζουν! Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας έχουμε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις!!! Κουράγιο!
  6. Μία μπαίνει, μία δεν μπαίνει...... clear cashe κάθε 10' - 15'..... πατάς δήλωση πέφτει.... πατάς να κατεβάσεις δήλωση/ εντολή πέφτει.... ότι να 'ναι κανονηκότατα!!!! Βρικόλακες θα γίνουμε να περιμένουμε όλο το βράδι μέχρι να ανοίξει τα ξημερώματα!!! Κουράγιο παιδία!
  7. Ναι Γιάννη, το έχω διαβάσει 100 φορές, αλλά με όλες τις άκυρες (από ότι φαίνεται) ανακοινώσεις που διαβάζουμε πώς να βγάλεις άκρη? Το λογικό είναι ότι για τα δικαιολογητικά πάμε με τις προθεσμίες που αναφέρονται στο αρθ.50 - Ν.4710! Από την άλλη το ΤΕΕ ενημερώνει για Περαίωση Κατ#5 Ν.4178?!?! Και να μην καταθέτουμε δικαιολογητικά εάν δεν είναι περιπτώσεις που εντάσσονται στην προθεσμία της 30/09/2020!?!? Η απορία μένει! Καταθέτουμε δικαιολογητικά για Κατ#5 Ν.4178 έως 30/09? Ναι ή Οχι? Και το σύστημα σέρνεται....άλλη μια μέρα αναμονής μπροστά σε μια οθόνη....
  8. Τελικά τι ισχύει ??? Περαίωση Κατ#5 Ν.4178 (έως και κατάθεση δικαιολογητικών)? ή Ολοκλήρωση Υπαγωγής (πληρωμή ανταποδοτικού τέλους ΤΕΕ και παραβόλου) και μετά πας με τις προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών που αρχίζουν από 08/11/2020?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.