Μετάβαση στο περιεχόμενο

alex177

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

alex177's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα ήθελα να διαβάσω και την αποψή που έχετε για την συνεχόμενη χρήση δεξαμενών νερού συνήθως του τόνου στις ταρατσες ολων των κτιριων?
  2. Είδα τις απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Βασικά ρώτησα για το αν μπαίνει ο κατακόρυφος οπλισμός εσωτερικά ή εξωτερικά του οριζόντιου. Το οτι μπαίνει απο την πλευρα της επίχωσης είναι προφανές. Αν και μπήκε και στις 2 παρειές ο ίδιος. Ο παναγιώτης απάντησε και στην 3 σελίδα. Τι απο τα 2 ισχύει?
  3. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, είχα την ίδια άποψη με εσάς αλλά ο μάστορας μου λέει οτι πότε δεν έχει βάλει τον κατακόρυφο εξωτερικά του οριζόντιου. Για αυτό ήθελα να πάρω και την γνώμη κάποιου άλλου Το οτι θα μπεί απο την μεριά της επιχωμάτωσης ο κατακόρυφος εντάξει. Εγώ ρώτησα αν θα μπεί ο κατακόρυφος εξωτερικά απο τον οριζόντιο ή το αντίθετο. Εγώ νομίζω οτι αφου οπλίζεται ως πρόβολος πρέπει να μπεί εξωτερικά ο κατακόρυφος οπλισμός(για να έχουμε μεγαλύτερο στατικό ύψος) και εσωτερικά ο δευτερεύον οπλισμός (οριζόντιος). Ο μάστορας όταν πήγα τα είχε βάλει ανάποδα και όταν του είπα οτι έπρεπε να βάλει τον κατακόρυφο εξωτερικά μου είπε οτι πάντα εσωτερικά απο τον οριζόντιο τον βάζει. Μήπως δεν έχω σκεφτεί κάτι σωστά εγω?
  4. Πώς μπορώ να δω μια ερώτηση που έχω κάνει? Είμαι νέος στο forum
  5. Είμαι εντελώς νέος στο forum και στην δουλεία μόλις 2 χρόνια και αυτά σε δουλείες έδω και εκεί. Θα ήθελα να ρώτησω αν τον κατακόρυφο οπλισμό σε ένα τοιχείο αντιστήριξης τον τοποθετούμε εξωτερικά απο τον δευτερεύοντα οπλισμό? Θυμάμαι οτι το τοιχείο λύνετε σαν πρόβολος οπότε με αυτήν την λογική θα έπρεπε να μπαίνει εξωτερικά απο τον δευτερεύοντα. Ο σιδεράς μου έλεγε οτι πάντα τον βάζει εσωτερικά απο τον οριζόντιο-δευτερεύοντα.Επίσης θα ήθελα να ρώτησω μετά απο πόσες μέρες με σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες μπορούμε να τον φορτίσουμε. Σε βιβλίο της σχολής μου βρήκα μόνο πότε ξεκαλουπώνουμε οχί πότε μπορούμε και να φορτίσουμε. Επίσης δεν βρήκα κάποιο ξεκάθαρο διάγραμμμα αντόχης σε θλίψη με τον χρόνο. Μήπως θα πρέπει να μπαζώσουμε μετα απο 28 μέρες? Η μήπως είναι λίγο υπερβολή. Τέλος θα ήθελα να σας χαιρετήσω όλους στο forum ως νέο μέλος.
  6. Συγνώμη αλλά είμαι εντελώς νέος στο forum και δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, στα τοιχεία αντιστήριξης τον σχεδιασμό τον κάνουμε σαν να έχουμε πρόβολο, ο κατακόρυφος οπλισμός (κύριως) μπαίνει εξωτερικά (όπως στον πρόβολο)?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.