Μετάβαση στο περιεχόμενο

STimotheou

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Πάντως δεν έχουμε αλλάξει τίποτα στο σπιτι η περασιά τοίχος υπήρχε και εμείς βγάλαμε και κλείσαμε τις πόρτες των αλλων δωματιων με μονωμένη γυψοσανίδα το 2017 - Δεν εγινε καμιά βαριά κατασκευή πχ τούβλο ή τσιμέντο - ούτε ρίξαμε κανενα τοίχο - Επισης διπλα απο την κουζίνα - η αποθηκη με WC δίπλα - υπηρχε απο πάντα σε αυτο το σπιτι για την οικιακη βοηθο - παλια στην οικογενεια-, γιαυτό και η 2η πορτα στο προχωλ της κύριας εισόδο .οι παλιες κατόψεις του σπιτιου κατα την αγορα του το αναγράφουν και σχεδιαστικά - ειναι ακριβως το ιδιο . - Απλα δεν καταλαβαινω το διαχωρισμό ιδιοκτησίας , αυθαίρετος διαχωρισμός - αφου ενα θα ειναι το διαμέρισμα με ενα ιδιοκτήτη Οπότε να ξεκινησουμε με αρχιτέκτονα μηχανικό σας ευχαριστούμε πολυ για το χρόνο σας
  2. Γειά σας ... Πραγματικά χρειάζομαι τη βοήθεια σας.. Εμεις δεν εχουμε αδηλωτα τμ .. -- Θέλουμε 2 μετρητες - (μαλλον, παροχη ρολοι -εχει κανονικη) της ΔΕΗ στο ίδιο Διαμέρισμα -- πολυκατοικίας Το Νοικιασαμε φετος - αλλα κλεισαμε τα δυο δωματια και τα καναμε μια ενιαία αποθήκη για τα επιπλα μας. - Σε αυτα τα δωματια αποθηκη θελουμε το 2ο μετρητη ρευματος για να μην μπερδευόμαστε με την καταναλωση ρευματος με τους ενοικιαστες οι οποιοι κανουν μεταφορα το ρολοι στο ονομα τους για τους ευνόητους λογους..!! Τα δωματια αποθηκη θα παραμενουν στην δικη μας χρήση Το καλο ειναι οτι βγαινουν 2 πορτες στο προχωλ του διαμερίσματος με μια εξωτερική πορτα - οποτε δεν ενοχλειτε κανεις .. οταν κλεισαμε με γυψοσανιδα - αφησαμε τον 1οπινακα ρευματος στη παλια θεση και τραβηξαμε και καινουργιο 2ο πινακα ρευμ στα δωματια αποθηκη..!! Μας πρότειναν ενδιάμεσο αλλά δεν θέλουμε να ενοχλούνται οι ενοικιαστές ( πρόσθεση - αφαίρεση kw κλπ) - και εμείς να ασχολούμαστε άνετα με τη δικη μας αποθήκη και το δικο μας ρευμα) αφου εχει ξεχωρη πορτα - Το διαμέρισμα δηλωμενα 120 τμ νοικιάζεται και δηλωνεται στο taxis net me to συνολο των ΤΜ - alla τωρα πρεπει και εκει να τα αφαιρεσουμε - και στο συμβολαιο ενοικιαστη να αναγραφει λιγοτερα τμ- (ΠΧ. 90τμ και 30τμ +την εσωτερικη Αποθηκη του διαμερισματος) και να φωτιζονται με διαφορετικο ρολοι?? Μετρητη μαλλον ? Θελουμε ολα να γινουν σωστα- νομιμα Εχουμε πελαγώσει .. ζητούμε τη βοήθεια σας ποιες διαδικασίες χρειάζονται? Τι κάνουμε ? Χρειαζετε μόνο μια υπεύθυνη δήλωση (οτι δεν νοικιαζουμαι όλο το σπιτι??) .. και που..? και μετά ......Ποιους θα χρειαστουμε ,,! πχ ηλεκτρολογο μονο? η και Π.μηχανικο? ή .... - Τι χαρτιά χρειάζονται για να γίνει αυτό? (για το 2ο μετρητη?) ξερετε το κόστος.. .. Τι μας προτείνετε εσεις? - Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας ΥΓ.σας βάζω και ένα σκίτσο γρήγορο ..που το στείλαμε σε ενοικ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.