Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

vkapel

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Γέρακας Αττικής
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vkapel's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Περυσι το καλοκαίρι λεγανε ότι τον Οκτωβριο 2015 θα έβγαινε ένας νόμος που θα είχε κιόλας ΜΕΓΑΛΗ διαβούλευση, όχι όπως αυτή που έκαναν οι άλλες κυβερνήσεις...κλπ κλπ κλπ μπλα μπλα! Τα συμπεράσματα δικά σας, περί αξιοπιστίας!
  2. Καλέ μας συνάδελφε georgegaleos, βάση κοινής λογικής, θα πρέπει να υπάρχουν όλα αυτά τα αποσπασματικα αρθρα σε ένα μόνο excel - πινακα με τιμες μονάδος κομπλε. Μήπως έχεις κάτι τέτοιο; Έχω διεκδικήσεις αμοιβών μελετών και μου είπαν από το ΤΕΕ να βγάλω προυπολογισμό με ΑΤΟΕ. Προφανώς λεφτά δεν έχω πάρει, αφού διεκδικω όπως είπα, και ούτε διατίθεμαι να δωσω άλλα (ας παει και το παλιάμπελο, που λέμε, αν δεν μπορώ να βρω τελικά άκρη). Αν παρ'όλαυτα υπάρχει θέμα συνδρομής που πληρώνεις κλπ, εγώ μπορώ να συμβάλω κάπως ώστε να μπορέσω να παρω έναν τέτοιο πίνακα, ως μορφή συνεργασίας μας. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και πραγματικά ελπίζω να υπάρχει κατι τέτοιο καθώς είναι η τελευταία μου ή από τις τελευταίες μου ελπίδες καθώς ψάχνω ψαχνω να βρω ακρη, εχω και δουλειές και δεν προλαβαίνω, αλλά και οι διεκδικήσεις είναι δουλειές.... Άρα καταλαβαίνεις τί γίνεται..
  3. vkapel

    KENAK Freeware

    Παιδιά μου ζητάει να βάλω root . Τι βάζω;
  4. vkapel

    KENAK Freeware

    εκεί που βάζουμε root και password, to root ποιο ειναι;
  5. Από ότι είδα τελικά το ισόγειο διαμέρισμα και μία αποθήκη με w.c. κ αι ένα άλλο χώρο στον Α' όροφο που δεν λέει τι είναι, είναι δηλωμένα με τον νόμο Τρίτση. Βέβαια στην πράξη έχει κάνει και άλλη αυθαιρεσία στον Α΄όροφο μετά την δήλωση με τον νόμο (ήταν δώμα και το έκανε διαμέρισμα). Όλο το κτίριο έχει ένα ρολόι. Θέλει άλλο ένα ιδιόκτητο ρολόι για τον Α' και δεν ξέρω αν χρειάζεται άλλο ρολόι για κοινόχρηστο (όμως δεν υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι). Αν πάει στην ΔΕΗ θα πάρει ρεύμα για την αποθήκη, ή έστω αν κάνω μία ρύθμιση με τον 3843 για την αποθήκη στον Α'; Όμως οπως ειπα υπάρχει και ο υπόλοιπος μη δηλωμένος χώρος στον Α' όροφο. Τι πρέπει να γίνει;
  6. Μπορώ να ρυθμίσω χώρους που προσαρτώνται σε κατάστημα και συνολικά αποδίδουν 120 μ2 κατάστημα, ενώ η περιοχή επιτρέπει την χρήση "κατάστημα" με όριο 50 μ2;
  7. Υπάρχουν 2 διαμερίσματα, ένα στον κάθε όροφο και προφανώς θα υπάρχει και ένα κοινόχρηστο ρολόι. Αυτός ενδιαφέρεται να βάλει ακόμα ένα ρολόι για το δεύτερο διαμέρισμα γιατί αρχικά δεν είχε βάλει. Αυτό είναι το όλο θέμα.
  8. Παιδιά σε περίπτωση που έχουμε ένα διώροφο με ένα διαμέρισμα ανά όροφο, αλλά έχει μία παροχή για όλο το κτίριο και θέλει ο ιδιοκτήτης να γίνουν μία ανά διαμέρισμα η διαδικασία ποια είναι. Το κτίριο είναι του 1985 και έχει άδεια. Ευχαριστώ.
  9. Παρόλο που ασχολούμε 10 χρόνια με μελέτες ιδιωτικών έργων δεν έτυχε ποτέ να ασχοληθώ με προμετρήσεις - επιμετρήσεις - κοστολόγηση - προυπολογισμό. Υπάρχει κάπου ενας οδηγός για όλα αυτά ώστε καποιος να μπορεί να ξέρει τι να κάνει και τι να μετράει ακριβώς; Ήθελα να μάθω τι μετράμε και πως μετράμε ακριβώς με κάποιο πρότυπο, αν υπάρχει. Επίσης τιμές μονάδος που μπορώ να βρω; Μόνο από συνεργεία ή και από τα τιμολόγια ΑΤΟΕ (είναι δηλαδή ρεαλιστικά στις τιμές); Δυστυχώς μπορεί κάποια πράγματα να τα γνωρίζω σε άριστο βαθμό, όσων αφορά στις μελέτες, αλλα σε κάποια άλλα είμαι δυστυχώς σε αρχικό στάδιο. Αν μπορειτε να μου δώσετε τα φώτα σας θα ήμουν πολύ ευγνώμων, αλλά θα σας παρακαλούσα όχι πληροφορίες τύπου ραδιο αρβυλα και πολύ εμπειρικά, αλλά με βάση κάποιο πρότυπο (ίσως μέσω lιnk) και αν έχετε τις πρόσφατες τιμές όλων των οικοδομικών εργασιών σε excel θα με βοηθούσε ίσως παρα πολύ ώστε να καταλάβω τι γίνεται. Σας ευχαριστώ. ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.