Μετάβαση στο περιεχόμενο

sotiris84

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

sotiris84's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα σου έρθει ταχυδρομικά επιστολή απ'το ΤΣΜΕΔΕ περίπου τέλη Μαϊου με μέσα Ιουνίου που θα σε καλεί να πας να εγγραφείς. Θα πας να γραφτείς, και απ'την ημερομηνία της εγγραφής έχεις 3 μήνες περιθώριο για την πληρωμή.Αυτό ισχύει μόνο για την πρώτη δόση.
  2. Αφορά και τα καταστήματα. Γνωρίζω περίπτωση ταβέρνας, πριν 3-4 μήνες, που μετά από καταγγελία (καρφωτή), έχασε την άδεια και υποχρεώθηκε σε αλλαγή συστήματος θέρμανσης (έβαλε λέβητα ζεστού αέρα), ώστε και ξαναπήρε την άδεια απ' την πυροσβεστική. Ασύμβατη η συνείπαρξη μανιταριών με τέντες (πλευρικές) είπαν, πράγμα που φαίνεται απ' την διάταξη της πυροσβεστικής.
  3. Κι άντε πες ότι η λειτουργία έχει πολύ μικρό κίνδυνο. Υπάρχει μεγάλο θέμα ότι κάνουν αλλαγή φιαλών, όταν αυτές τελειώνουν, δίπλα ακριβώς στα τραπέζια, εν ώρα λειτουργίας του μαγαζιού....
  4. Εννοείται υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά δε νομίζω να είναι πάνω από 10%. Και εξαιρέσεις του στυλ "πόλεμος" εννοώ. Γιατί απλά να σε ζορίζουν ή να σ' αφήσουν να δυσκολεύεσαι για να μάθεις, είναι πολύ θεμιτό κατ' εμέ.
  5. Στο ίδιο σημείο χτίζεται μνημείο τώρα; Ή ξανακατασκευάζονται οι ίδιοι ουρανοξύστες, με καλύτερη μελέτη προφανώς ;
  6. Εννοείται ότι είναι θετικό να έχεις έτοιμη δουλειά από γονείς. Και ακόμα να υπάρχουν οι δύσκολες συνθήκες που περιγράφουν κάποιοι, είναι για καλό θεωρώ. Σε κάνουν να σκέφτεσαι, να ψάχνεσαι, και σίγουρα θα οδηγήσουν σε κάτι καλό, πάντα με δική σου όρεξη και προσπάθεια όμως. Και αυτό είναι που θα σε πάει πιο μπροστά, και να καταφέρεις αργότερα, τα 5 να τα κάνεις 10. Και να είσαι περήφανος για τους κόπους σου.
  7. Να ΄σαι καλά φίλε μου. Απλά να είναι ενήμεροι οι μηχανικοί που υπάγονται στο ΤΣΜΕΔΕ Θεσ/νίκης.
  8. Η διαδικασία είναι όπως την περιγράφει ο ilias. Την ξέρω απ' όταν ήμουν στο ΤΕΒΕ, έτσι είναι εκεί με τα φάρμακα. Τα προβλήματα θα είναι τώρα με το ποια είναι συμβεβλημένα φαρμακεία, και το ότι δεν υπάρχει ηλεκτρονική ενημέρωση κάπως. Στη σελίδα του ΤΣΜΕΔΕ τίποτα, εκτός αν δεν το είδα. Οπότε όποιος πάει σε γιατρό, να το 'χει μαζί του το συνταγολόγιο. Για να μην την πατήσει όπως εγώ, και μου βγήκαν τα φάρμακα χρυσάφι...
  9. Συνάδελφοι καλημέρα, πήγα το πρωί στο ΤΣΜΕΔΕ Θεσσαλονίκης για να εισπράξω τα χρήματα από επίσκεψη σε γιατρό και τα χρήματα των φάρμακων, και είχε ανακοίνωση ότι από 01/01/2010 τα φάρμακα θα χορηγούνται αυστηρά με συνταγολόγιο. Απ' το ΤΣΜΕΔΕ θα παίρνεις μόνο τα έξοδα γιατρών (ό,τι δικαιούσαι). Πήγα με τον κλασσικό τρόπο των αποδείξεων και στα φάρμακα, και δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τίποτα απ' αυτά. Δεν υπάρχει μια μεταβατική περίοδος δυστυχώς, για να είναι όλοι ενήμεροι. Και στο site του ΤΣΜΕΔΕ καμιά ενημέρωση γενικά. Ήταν γενικά γνωστό αυτό;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.