Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsosmis

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tsosmis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΝΙΚΟΣΤΡΙ προσπαθώ να κάνω συμφέρουσα λύση την ενεργειακή αυτονομία απο πλευράς ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ΠΧ φορτιστές τροφοδοτικά και αντιστροφείς ελληνικού τύπου,ποιοτικά και οικονομικά για τη χρήση ανανεώσιμων μορφών ενέργειας για τον Ελληνα τουλάχιστον που έχουμε μείνει πίσω ενώ έχουμε άπλετη και καθαρή ενέργεια δωρεάν.Ευχαριστώ για την προτροπή σου θα επικοινωνήσω άμεσα και με αυτούς τους οργανισμούς.
  2. Η καινοτομία του είναι οτί 1)δεν το πετάς ποτέ διότι τα ανταλακτικά του (3 μέρη ) θα βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα,θα μπορεί να το επισκευασει ένας οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός χωρίς ειδικευμένες γνώσεις,και είναι φθηνά ,και το 2),είναι οτι θα μπορείς να έχεις απομακρυσμένη πρόσβαση με wi fi και το μηχάνημα να σου δίνει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του.π χ τάση συστήματος ,αποτυχία λειτουργίας με αυτόματη επανεκίνηση,κατάσταση σε φορτία κλπ,σε πραγματικό χρόνο .Ενα τρίτο καλό για εμάς που ζούμε Ελλάδα είναι οτι ο κατασκευαστής θα είναι εντός χώρας και θα μπορείς να κάνεις ειδικές παραγγελείες πχ σε ένα φίλο μου έφτιαξα ένα 3κw για μια αποθήκη που έχει και ενσωμάτωσα μικρό αντιστροφέα,που θα δουλευει 24 ώρες,για τις λάμπες του για να μην εργάζεται 24 ώρες το μεγάλο μηχάνημα,και μόλις πατήσει να πάρει το κομπρεσέρ αυτόματα ενεργοποιείται το 3άρι του..τσπ.. .Για την κατασκευή του ξοδεύτικαν χρήμα,χρόνος,και πάρα πολλή ενέργεια..(εννοώ προσωπική) .. Η κατασκευή είναι σοβαρή,όχι φτιάχτο μόνος σου με κινέζικα...Εχει υψηλής ποιότητας εξαρτήματα απο το fan μέχρι το microcontroller,και σε περίπτωση που πιστοποιηθώ και γίνει μια κατασκευαστική εταιριούλα,στα χρόνια που θα είναι μέσα στην εγγύηση,η εταιρία θα προμηθεύει μέσα σε 24 με 48 ώρες μηχάνημα αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί το υπάρχον ..Μίλησα πέρυσι με κάποιον κύριο στο τμήμα πιστοποιήσεων στην ΕΑΒ και μου είπε οτι οι πιστοποιήσεις πλέον,είναι στην κρίση του κατασκευαστή μέ νόμο της Ευρωπαικής Ενωσης για το τί θέλει να πληρεί το προιόν του,μου είπε να πάρω πιστοποίηση ασφαλείας που είναι για να καλύψει εμένα νομικά απο αλόγιστη χρήση,και μετά αν θές το προχωράς για πιστοποιήσεις ποιότητας..Ετσι μου είπαν..! Η πρώτη λέγεται LVD (low voltage directive )και η δεύτερη EMC (electromagnetic consideration) .Αν κάποιος γνωρίζει απο κόστος πιστοποίησης έστω μπακαλίστικα έτσι για την εμπειρία της κουβέντας μας αν θέλει ας μου πεί.Σας ευχαριστώ όλλους.
  3. ΝΙΚΟΣΤΡΙ τι εννοείς όσον αφορά τα προγράμματα τύπου ΕΣΠΑ? Πώς θα μπεί ,και ώς τι.. Αν είσαι Μηχανικός, δήλωσε την εν ισχύ ειδικότητα σου στο Προφίλ σου. Didonis
  4. Η απόδοση είναι 95 με 98 % , το κόστος σχετίζεται με τα βάττ,(περίπου 60 λεπτά ανα watt , δεν μιλάμε για μαζική παραγωγή γιατί οι τιμές αλάζουν )αντέχουν τεράστια ρεύματα εκκίνησης,διότι είναι με μετασχηματιστή σηδίρου ,(που σημαίνει κόστος και βάρος σε σχέση με κάποιο φθηνό και ελαφρύ σαν αυτά που μου έστειλες στο link ) καθαρού ημιτονίου ,τοπολογία πλήρους γέφυρας,φυσικά με mosfet ,και χρησιμοποιώ atmel μικροελεγκτη.Μπορώ να το κάνω απο 100w έως 100 kw δεν με περιορίζει η υσχίς αφού το φτιάχνω εξ ολοκλήρου απο το μηδέν.Δεν έχω δείξει ακόμα κάπου τα σχέδιά μου ,είμαι ένα στάδιο πρίν την διαδικασία πιστοποίησης.Μιλάω για αντιστροφέα dc -ac όχι κλιματιστικό.Αυτά του link χωρίς υπερβολές είναι για χαλαρά φορτία,γιατί άμα τα ζορίσεις,πήραν φωτιά,άσε που μερικά δεν είναι όσσα watt αναγράφουν,και αυτό το λέω εκ πείρας..!
  5. Κατασκευάζω inverters παντός τύπου,με δικό μου software και hardware απο την αρχή,και σε ότι υσχί θέλεις. Μπορώ να διαθέσω σχέδια,πληροφορίες και λογισμικό σε πολύ καλή τιμή για να φτιάξεις το δικό σου μηχάνημα σε ότι υσχί το θές εσύ.Δυστηχώς δεν μπορώ να τα δώσω δωρεάν,γιατί αυτή η δουλειά μου πήρε 6 χρόνια,και κόστισε αρκετά χρήματα μέχρι την τελική του υλοποίηση...ελπίζω να κατανοείτε...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.