Μετάβαση στο περιεχόμενο

psilakis

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by psilakis

  1. Ευχαριστούμε πολύ συνάδελφε, σίγουρα θα βοηθήσει. Αν υπάρχουν απορίες ίσως ενοχλήσω!
  2. Αν έχετε ετοιμάσει excel για τους υπολογισμούς για καύσιμο αέριο θα ήταν εύκολο να το μοιραστείτε μαζί μας;
  3. Καλησπέρα, Η απάντηση είναι όχι , δε γίνεται χωρίς να έχεις τη διαπίστευση.
  4. Έτσι και εγώ ίδια περίπτωση... δύσκολα θα βρεις κάποιον να βοηθήσει όποτε έχοντας αρχίσει να το χωνεύω καλά ψάχνω λίγο χαμένος και καταλήγω στο να μαζέψω λεφτά για κανα λογισμικό που σου παρέχουν και υποστήριξη (που είναι μεγάλο άνοιγμα για εμάς τους νέους που προσπαθούμε να μπούμε στο παιχνίδι χωρίς πλάτες τεχνικού γραφείου και πελατολόγιο). Αν θες μπορούμε να το παλέψουμε και παρέα χωρίς να μπορώ να σου προσφερω και πολλά από ότι καταλαβαίνεις
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση συνάδελφε. Ο προβληματισμός μου εμπίπτει στο γεγονός ότι είναι αρκετά ακριβά ποσο μάλλον για έναν νέο μηχανικό χωρίς εμπειρίες (και πελατολόγιο προφανώς) και που δεν έχει στήριξη από τεχνικό γραφείο σε μελέτες κλπ. Για αυτό και ήθελα να δω αναλυτικά υπολογισμούς και αν μπορούσα να φτιάξω και δικά μου εξελ πρώτα από όλα για να κατανοήσω και μετά να χρησιμοποιώ και καλύτερα τα εν λόγω λογισμικά σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε καλά.
  6. Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός και εργάζομαι σε φορέα πιστοποίησης. Ωστόσο θα ήθελα σιγά σιγά να ξεκινήσω να ασχολούμαι ενεργά και με τις Η/Μ μελέτες. Έχω κάνει μια μικρή έρευνα με τα προγράμματα που υπάρχουν (4Μ και της Ti Soft) διαβάζοντας πολλές φορές από σχόλια χρηστών για διάφορα θέματα που προκύπτουν π.χ. υπερδιαστασιολόγηση κλπ. Ιδανικά λοιπόν θα ήθελα να γνωρίζω πως γίνονται όλοι οι απαραίτητοι υπολογισμοί για τα βασικά Η/Μ που φαντάζομαι είναι αρκετοί (εφόσον δεν έχω την εμπειρία να κρίνω ένα αποτέλεσμα αυτοματοποιημένο) βλέποντας μια πλήρως τεκμηριωμένη μελέτη αυτών ή αν προτείνετε κάποιο βιβλίο που ανταποκρίνεται. (Ύδρευση, Αποχέτευση, Ισχυρά-Ασθενή, Πυροπροστασία κ.ο.κ.) Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην κούρασα με το ποστ. Σκοπός για αρχή είναι να εξοικειωθώ με πραγματικά νούμερα και στη συνέχεια να φτιάξω κάποιο Excelάκι που θα κάνω και κάποιου είδους επαλήθευση με το εκάστοτε πρόγραμμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.