Μετάβαση στο περιεχόμενο

μαρβλ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by μαρβλ

  1. Συνάδελφοι καλημέρα, Εχω μια υπόθεση τακτοποιησης με το Ν 4495/17, εντος σχεσιου με οικ.άδεια και παραβάσεις προ του 2011, στην οποία κατα την αυτοψία, παρατηρήθηκαν επεκτάσεις υπογείου στο προκήπιο >20%( κατηγορία 5), τα οποία δε νομιμοποιούνται πλέον. Στην τεχνική έκθεση και τα σχέδια πρεπει να δηλώσω «ό,τι πραγματικά είδα», και νομιμοποιω εως και τα 20 εκ εντος προκηπίου(κατηγορια4); Και για τα υπόλοιπα πρέπει να αναφέρω οτι δε νομιμοποιούνται και οτι φερει ευθύνη ο ιδιοκτήτητης; Πρέπει να το γραψω στην υπευθυνη δήλωση ιδιοκτήτη; Εαν έχετε κάποια άποψη θα σας ημουν ευγνώμων! Ευχαριστω πολύ όλους.
  2. Συνάδελφοι καλημέρα, Εχω μια υπόθεση τακτοποιησης με το Ν 4495/17, στην οποία κατα την αυτοψία, παρατηρήθηκαν επεκτάσεις υπογείου στο προκήπιο >20%( κατηγορία 5), τα οποία δε νομιμοποιούνται πλέον. Στην τεχνική έκθεση και τα σχέδια πρεπει να δηλώσω «ό,τι πραγματικά είδα», και νομιμοποιω εως και τα 20 εκ εντος προκηπίου(κατηγορια4); Και για τα υπόλοιπα πρέπει να αναφέρω οτι δε νομιμοποιούνται και οτι φερει ευθύνη ο ιδιοκτήτητης; Πρέπει να το γραψω στην υπευθυνη δήλωση ιδιοκτήτη; Εαν έχετε κάποια άποψη θα σας ημουν ευγνώμων! Ευχαριστω πολύ όλους.
  3. Ευχαριστώ πολυ, ειναι Αλ.Παπαναστασιου 6& 8. Διαβασα οτι το 1650 προκυπτει απο το ΦΕΚ:2192/12/06/2018 για τις αναπροσαρμογη τιμών εκκινησης εντός σχεδίου (για μεταβιβασεις κτλ), στο οποίο ομως αναφέρεται οτι ως ΤΖ ισχύουν οι προηγουμενες τιμές , εν προκειμένω θεωρω την 1550.
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι, Για τον υπολογισμό ΤΖ για τακτοποιηση αυθαιρέτων με 4495 , στο Μορτερό οδός Αλ.Παπαναστασίου, Νέα Ερυθραία, Αττικής, ποια τιμή επιλέγουμε? Στο Ταπ της ΔΕΗ δίνει τιμή ζώνης 1650, παλιά ίσχυε το 1900 και εχω διαβάσει και για 1550? Θα μπορούσα να έχω τη βοήθεια σας? Ευχαριστώ Μαρια-Ελένη
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.