Μετάβαση στο περιεχόμενο

sulis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sulis

  1. Κατοικια με αδεια μαρτιο του 2009 εκτος σχεδιου εντος ζωνης εντος αρχαιολογικου χωρου,υπαγεται στο νομο η οχι.Ο αρχαιολογικος χωρος δεν εχει ζωνη Α η Β,επιτρεπει την δομηση σ"ολο το χωρο, απαιτει μονο την παρουσια του φυλακα στις εσκαφες.Σε δυο πολεοδομιες που ρωτησα πηρα δυο διαφορετικες απαντησεις,η μια αρνητικη λογω αρχαιολογικου χωρου,η αλλη θετικη οτι επειδη δεν εχει Α και Β ζωνη και εχει και κανονικα αδεια δεν συντρεχει λογος να μην υπαχθει στον νομο.Θα παρακαλουσα για μια απαντηση ,βοηθεια,καποια αναλογη περιπτωση....ευχαριστω πολυ.
  2. Κατοικια με αδεια μαρτιο του 2009 εκτος σχεδιου εντος ζωνης εντος αρχαιολογικου χωρου,υπαγεται στο νομο η οχι.Ο αρχαιολογικος χωρος δεν εχει ζωνη Α η Β,επιτρεπει την δομηση σ"ολο το χωρο, απαιτει μονο την παρουσια του φυλακα στις εσκαφες.Σε δυο πολεοδομιες που ρωτησα πηρα δυο διαφορετικες απαντησεις,η μια αρνητικη λογω αρχαιολογικου χωρου,η αλλη θετικη οτι επειδη δεν εχει Α και Β ζωνη και εχει και κανονικα αδεια δεν συντρεχει λογος να μην υπαχθει στον νομο.Θα παρακαλουσα για μια απαντηση ,βοηθεια,καποια αναλογη περιπτωση....ευχαριστω πολυ.
  3. Κατοικια με αδεια μαρτιο του 2009 εκτος σχεδιου εντος ζωνης εντος αρχαιολογικου χωρου,υπαγεται στο νομο η οχι.Ο αρχαιολογικος χωρος δεν εχει ζωνη Α η Β,επιτρεπει την δομηση σ"ολο το χωρο, απαιτει μονο την παρουσια του φυλακα στις εσκαφες.Σε δυο πολεοδομιες που ρωτησα πηρα δυο διαφορετικες απαντησεις,η μια αρνητικη λογω αρχαιολογικου χωρου,η αλλη θετικη οτι επειδη δεν εχει Α και Β ζωνη και εχει και κανονικα αδεια δεν συντρεχει λογος να μην υπαχθει στον νομο.Θα παρακαλουσα για μια απαντηση ,βοηθεια,καποια αναλογη περιπτωση....ευχαριστω πολυ.
  4. Καλημέρα, η ερώτησή μου είναι η εξής'Κτιριο -κατοικια με αδεια Μαρτιος 2009 εκτος σχεδιου,εντος ζωνης 500μ,σε αρχαιολογικο χωρο εντασετε στο νομο.Ευχαριστω.
  5. Καλημέρα, η ερώτησή μου είναι η εξής'Κτιριο -κατοικια με αδεια Μαρτιος 2009 εκτος σχεδιου,εντος ζωνης 500μ,σε αρχαιολογικο χωρο εντασετε στο νομο.Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.