Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panagiotis Krommidas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Panagiotis Krommidas

  1. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, απλά σκέφτηκα να την φτιάξω οσο πιο απλή - φθηνή γίνεται, γιατί με πετρά και κεραμοσκεπής θα μας βγει ο κούκος αηδόνι..... άπλα θα κοιτάξω να την επενδύσω απ έξω να φαίνεται σαν πέτρινη.
  2. παιδιά, εχει φτιάξει κάποιος λιθοκτιστη αγροτική αποθήκη 15 τμ? το θέμα μου είναι οτι σκέφτομαι να την φτιάξω με τσιμεντόλιθο και να βάλω επικάλυψη με πέτρα απο έξω, θα έρθει η πολεοδομία να ελενξει αν είναι ολοκληρωτικά χτισμένη με πέτρα? και πως θα πάρω ρεύμα μετα?
  3. Βασικά υπάρχει ασάφεια στον νόμο, κανονικά έπρεπε να το ορίζει, τώρα το ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει. Αν σε μια περιοχή κάποιος έχει κτίσει αποθήκη 15 τμ καθαρό χωρίς τοίχους και του έχει κάνει έλεγχο η πολεοδομία και το ενέκρινε, μπορούμε να βασιστούμε στην απόφαση αυτή και να φτιάξουμε και εμείς? Επίσης αν κάποιος με άδεια φτιάξει αποθήκη 50 τμ με πέτρα, η πέτρα μετράει στα τετραγωνικά η όχι?
  4. Γεια σας παιδιά, να ρωτήσω για μικρής κλίμακας λιθόκτιστη αποθήκη 15τμ, στα 15 τετραγωνικά είναι μαζί και οι τοίχοι η χωρίς τούς τοίχους?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.