Μετάβαση στο περιεχόμενο

hecos81

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

hecos81's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σύμφωνοι. Για να μην μπερδευόμαστε με θεωρητικά κατασκευάσματα, σας παραθέτω την περίπτωση που ενδιαφέρει: Ιδιώτης θέλει να εγκαταστήσει 5 έως 7kw φωτοβολταικών επι της στέγης ιδιόκτητης κατοικίας ευρισκόμενης στο χωριο Λεχώνια Πηλίου, το οποίο ειναι προστατευμένο απο το προεδρικό διάταγμα Πηλίου του 1985 αν δεν κάνω λάθος. Μέχρι τώρα απαγορέυοταν η οποιαδήποτε τοποθέτηση φ/β συστήματος. Με την απόφαση Φεβρουαρίου 2011 αλλάζει κάτι; Και αν ναι τι; Τι ακριβώς επιτρέπεται; (επι γηπέδου, στέγης, ακαλύπτου, δεν παραθέτω την ανάγνωση μου για να μην μπερδέψω την κουβέντα). Θα σας ήμουν ειλικρινά υπόχρεος εάν με βοηθούσατε με την ερμηνεία του νόμου.
  2. Αρα ο petsis έχει δικιο οταν λέει οτι πρόκειται για τις αυλές? Ο σοφός μας νομοθέτης μας προτρέπει στο πρόγραμμα φωτοβολταικά στις στέγες να τα τοποθετήσουμε στις αυλές και λοιπούς ακάλυπτους χώρους? Παρακαλώ διαφωτίστε με..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.