Μετάβαση στο περιεχόμενο

Anna Ch

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Anna Ch's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ακριβώς αυτό ήταν το ερώτημα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Σχετικά με το πώς έγιναν οι διαδικασίες της κατάληψης, δεν γνωρίζω, μάλλον δεν έχουν και σημασία πλέον, καθώς έγιναν πριν από ~25 χρόνια, οπότε η όποια αποζημίωση δεν νομίζω να μπορεί πλέον να αλλάξει.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς η εικόνα μου για το εάν έχει συντελεστεί η απαλλοτρίωση είναι ελλιπής. Ο δρόμος πάντως κατασκευάστηκε. Αντιλαμβάνομαι ότι το θέμα επιλύεται με την αποζημίωση που έλαβε και δεν μπορεί να επικαλεστεί την απαλλοτρίωση του οικοπέδου για την νομιμοποίηση της κατασκευής (η αποθήκη ξαναχτίστηκε κάπου αλλού στο οικόπεδο).
  3. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα σας. Είμαι πολ. μηχανικός, χωρίς εμπειρία στο θέμα των αδειών και των νομιμοποιήσεων. Μία γνωστή μου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν κάποιος έχει σχετική εμπειρία: Στην ιδιοκτησία της, της ζητήθηκε κομμάτι του οικοπέδου για να περάσει δρόμος. Σε αυτό το κομμάτι όμως είχε μία αποθήκη. Πέρασε ο δρόμος, και από τον Δήμο της είπαν ότι να μην στεναχωριέται για την αποθήκη γιατί μπορεί να την κάνει κάπου αλλού στο οικόπεδο. Υπάρχει κάποια νομοθεσία που λέει ότι σε περίπτωση απαλλοτροίωσης κτίσματος πχ αποθήκης έχεις την άδεια να κτίσεις κάτι αντίστοιχο; Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.