Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΗΓασος

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΠΗΓασος

  1. Χαίρεται!! Έχω δει τους τίτλους των βιβλίων που παραθέτετε για το οπλισμένο σκυρόδεμα και θα ήθελα να ρωτήσω μια διευκρίνηση: Ποιο από αυτά είναι τόσο πλήρες όσο και διδακτικό για κάποιον προπτυχιακό φοιτητή ως συμπλήρωμα/βοήθημα των διανεμόμενων από τη σχολή βιβλίων για το μπετό 1, 2 κλπ; (Είμαι φοιτητής στο 3ο έτος, δεν έχω κάνει ακόμα μπετό, πέραν του μαθήματος "Εισαγωγή στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα" που ειναι συνδυασμός αντοχής υλικών και στοιχείων σχεδιασμού)
  2. kostasi για να απαντήσω στο πρώτο σου post, ο κ.Βαρδουλάκης έχει ανεβάσει στη σελίδα του τα πρώτα 4 κεφάλαια από το βιβλίο του Τεχνική Μηχανική 1: http://geolab.mechan.ntua.gr/teaching/courses/mechI/index.html (Σε άλλο σημείο θα βρεις και τα 2 πρώτα από την καινούρια έκδοση του ΤΜ2) Τώρα, για τη μηχανική του Τσαμασφύρου, υπήρχε η σκέψη να βγει σε e-book από τη βιβλιοθήκη του ΕΜΠ, αλλά απ' ότι φαίνεται το παράτησαν.(http://www.lib.ntua.gr/newsite/el/ebooks.htm - γράφουν για 4 βιβλία και εμφανίζουν μόνο 3, τι λείπει
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.