Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eleni1979

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ναι επιτυχείς - πήρα αριθμό πρωτοκόλλου και όλα... Παρατήρηση. Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα σου στο προφίλ σου Didonis Αν ήμουν μηχανικός θα είχα βάλει την σχετική ειδικότητα είμαι ιδιώτης - τις αίτησεις τις υπέβαλα εγώ, διότι το θυμήθηκα σχετικά αργά ότι θέλω να ενταχθώ στο εξοικονομώ και δεν έβρισκα μηχανικό που να ήταν διατεθειμένος, εκτός από το ΠΕΑ και τη μελέτη, να αναλάβει και την υποβολή της αίτησης...
  2. Εγώ υπέβαλα 3 δηλώσεις συνολικά. Ξεκίνησα την καταχώρηση μέσω του προγράμματος Safari και κολλούσε το σύμπαν σε όλες τις καρτέλες. Μετακινήθηκα γρήγορα γρήγορα σε google chrome και επιλύθηκε το πρόβλημα. Δυστυχώς, η 3 δήλωση έπρεπε να γίνει από άλλον ο οποίος -για όνομα του θεού- δεν είχε ίντερνετ λόγω βλάβης στο δίκτυο. Με τα πολλά και με τα λίγα, ανέλαβα και αυτή την αίτηση αλλά επειδή η ώρα είχε πάει 10.25 και είχα δει αστεράκια, δηλώθηκε λάθος όλος ο πίνακας των παρεμβάσεων γιατί από κεκτημένη ταχύτητα είχα ανοίξει άλλη πηγή... Ζωή σε μας ή θα με λυπηθεί ο ύψιστος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.