Μετάβαση στο περιεχόμενο

BQ22

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. αντι για αντλια 3ΓΙΙΙ με 9400 ευρω εβαλα 4Δ με 1500 ευρω. Στο κελι βεβαια της αντλιας εβαλα ποσο 9400
  2. Μα ειναι δεδομενο οτι η αιτηση θα παει κουβα αφου εκανα λαθος! Οποτε πραγματικα δεν εχω να χασω κατι.. ειμαι ηδη χαμενος :(
  3. Προσωπικα πιστευω οτι παντα στην πορεια επιστρεφουν $$$ στον προυπολογισμο του προγραμματος απο διαφορες αιτιες και λογους. Ενας βασικος πιστευω ειναι η απορριψη αιτησεων δανειοδοτησης απο τις τραπεζες. Επιπλεον ο οδηγος αναφερει οτι υπαρχει δυνατοτητα αναθεωρησης προυπολογισμου προς τα πανω ΕΦΟΣΟΝ υπαρχουν διαθεσιμα κονδυλια. Στην περιπτωση μου θα το δοκιμασω αφου δεν εχω να χασω τιποτα!
  4. Καταλαβα αλλα ελεγα μηπως υπαρχει καποια διαδικασια ενστασης προδηλου σφαλματος πχ. Στο κατω κατω λογω βιασυνης εγινε το λαθος που οφειλετε στον τροπο που λειτουργει το συστημα.. Σχετικα με τον προυπολογισμο νομιζω δεν υπαρχει θεμα αφου παντα καποιοι θα απενταχθουν οπως εγω σε αυτη την περιπτωση, οποτε $$$ θα περισσέψουν χωρις να αλλαζει το υψος του προυπολογισμου.
  5. Οχι δεν φτανουν αρα παει κουβα η αιτηση.. Απλα ελεγα μηπως υπαρχει καποια διαδικασια ενστασης ή καποια αλλη διαδικασια..
  6. Καλημερα σε ολους, Ειμαι απο τους τυχερους ατυχους του Εξοικονομω.. Ενω καταφερα και ολοκληρωσα την αιτηση σημερα, εκανα λαθος στην πληκτρολογηση.. Αντι για κωδικο 3Γ στα συστηματα θερμανσης με προυπολογισμο 9400 εβαλα 4Δ (αντλια θερμοτητας) με προυπολογισμο 1500!! Στον ιδιο πινακα το ποσο που συμπληρωσα για την συγκεκριμενη παρεμβαση ειναι 9400 αλλα και το εντυπο παρεμβασεων που ανεβασα ειναι σωστο. Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει τροπος να διορθωθει το λαθος μου αφου το ποσοστο επιδοτησης το παιρνω επι των 1500 ευρω και οχι των 9400.. Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.