Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris Panagiotou

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Dimitris Panagiotou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. κατεθεσα κανονικα Ε1 χωρίς την κατάθεση Ε3 ηλεκτρονικα...παραξενο? και μου βγηκε και η εκκαθαριση κιολας... Περιοδικές εκανα κατα την διαρκεια της χρονιας κανονικα μηδενικές και την εκκαθαριστικη επισης. ξερετε αν υπαρχει καποιο προστιμο?
  2. Καλημέρα σας. σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός τα τελευταία 3 χρόνια εργαζόμουν σαν ελέυθερος επαγγελματίας με μπλοκάκι. Συμπλήρωνα κανονικά Ε3. Το έτος που μας πέρασε έπιασα δουλειά σε εταιρία σαν μισθωτός και δεν έκοψα κανένα δελ΄τίο παροχής υπηρεσιών. Έκανα κανονικά δήλωσηξ σαν μισθωτός Ε1 αλλά δεν έκανα Ε3 (σαν είναι μηδενικό). Πρέπει να το υποβάλλω έστω και μηδενικό? Και αν ναι είναι υποχρεωτική η υπογραφή του απο φοροτεχνικό-λογιστή?Επείδή έχει υποβληθεί η δήλωση θα πρέπει να γίνει συμπληρωματικά? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. η βασικη μου εγνοια για την περαιωση ειναι οτι εχω τα βιβλια απο το 2007 οποτε μεχρι το 2009 θεωρουμε νεος επαγγελματιας. με την εφορια ειμαι κομπλε δεν εχω ξεχασςει κανενα ΦΠΑ, μονο το 2008 την κατασταση προμηθευτων πελατων. Τωρα δεν θελω να πληρωσω απο το πουθενα για την περαιωση κερατιατικα χωρις να εχω κατι να κρυψω. ειναι τοσο σημαντικο αυτο που ξεχασα το 2008 που σε ενδεχομενο ελεγχο αν αρνηθω περαιωση να μου κοψουν καμπανα?
  4. Παιδιά μπορώ να υποβάλω του 2008 που δεν την έχω κάνει μιας και ήμουν στρατό και δεν είχα την ενημέρωση καιτην δυνατότητα να το κάνω τώρα με το υπάρχον λογισμικό απο το ίντερνετ? θα γίνει δεκτή? ή θα καρφωθώ χωρίς λόγο?
  5. εχω ξεχασει να κανω την συμπληρωση για το ετος 2008 μιας και ημουν φανταρος και μονο αυτο δεν θυμομουν τοτε. δεν με εχει ενοχλησει κανεις απο τοτε για το οτι δεν την εκανα και φετος την εκανα κανονικα για το 2009. 2 ερωτησεις θα ηθελα να κανω και οι 2 αφορουν την περαιωση που προκειται να ισχυσει. τα βιβλια τα ανοιξα το 2007. δηλαδη θεωρουμαι νεος επιτηδευματιας μεχρι το 2009.(διαβασα καπου οτι οι νεοι ειτηδευματιες δεν διωκονται για ορισμενες παραβασεις για αυτα τα 3 πρωτα χρονια ασκησης του επαγγελματος) 1) θα υποχρεωθω και εγω σε περαιωση? 2) αν τελικα μου γινει ελεγχος γιατι δεν παω για περαιωση ( αν μου στειλουν) κινδυνευω με προστιμο για την μη συμπληρωση της καταστασης του 2008? δεν εχω καμια εκρεμη υποθεση με την εφορια ολα τα ΦΠΑ περιοδικα και μη στην ωρα τους, φοροι εισοδηματος κτλ. ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.