Μετάβαση στο περιεχόμενο

s.dimitra

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by s.dimitra

  1. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που με συμβουλεύετε και σας ευχαριστώ..ο μόνος λόγος που ρωτάω είναι επειδή είναι φιλικό μου πρόσωπο ο ιδιοκτήτης και κυρίως για την δική μου προσωπική επαγγελματική εμπειρία πάνω στα θέματα της πολεοδομικής νομοθεσίας. Ουδεμία πρόθεση έχω να εμπλακώ στην υπόθεση του συναδέλφου και το έχω ξεκαθαρίσει και στον ιδιοκτήτη. Η πολεοδομία δεν έχει εκδόσει ακόμα την βεβαίωση όρων δόμησης. Το ακίνητο έχει επιφάνει 4180 τ.μ. και στη δήλωση το αναφέρει ως άρτιο κατά παρέκκλιση.
  2. Καλησπέρα, μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη γηπέδου να ελέγξω τοπογραφικό συναδέλφου που έχει κατατθεί για βεβαίωση όρων δόμησης πριν τις 09/12/2022. Το γήπεδο είχε αρχικά έκταση 4100 τ.μ., βρίσκεται εκτός σχεδίου, είναι παραλιακό και έχει καθοριστεί η γραμμή του αιγιαλού και του παλαιού αιγιαλού. Με βάση την γραμμή του παλαιού αιγιαλού το γήπεδο "χάνει" περίπου 400 τ.μ. Ωστόσο το γήπεδο βρίσκεται και εντός περιοχής Natura. Τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση;; Ισχύει ότι δεν άρτιο ούτε και οικοδομήσιμο; Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.