Μετάβαση στο περιεχόμενο

CAHFMP

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by CAHFMP

  1. Αν η αδεια οικοδομής πρόκειται για πρωτη κατοικία απαλλασευε ο ιδιώτης απο το φπα που υπολογίζεται στο ελάχιστο κοστος κατασκευής?
  2. Σ'αυτη την περίπτωση υποθετω ειναι ενημέρωση. Θα υπάρξει βεβαια και μια αμοιβή του μηχανικού του έργου αλλα οχι πρόστιμο. Απλως ακουω οτι δεν προβαίνουν συνηθως σε ενημερωση αλλα κλεινουν το κύκλο αδειας στο τελος με μικροαλλαγες ως αυθαιρεσίες οι οποιες εκτος την αμοιβή του μηχανικού εχουν και πρόστιμο;;;;;
  3. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Μια ερωτηση παρακαλώ. Κατα τη διάρκεια εργασιών της οικοδόμησης του σπιτιού μου αποφασίσα μια μικρη αλλαγη. Να αλλαξω ενα παραθυρο του ισογειου σε πορτα-παραθυρο. Πως πρεπει να χειριστώ την αλλαγή ουτως ώστε να μην θεωρηθει ως αυθαιρεσία? Σε τι ποσο ανέρχεται το πρόστιμο σ'αυτη την περίπτωση αν θεωρηθεί αυθαιρεσία εναντι της νόμιμου οδού?
  4. Ειναι λιγο αργα αλλα νομιζω πως εχει δικαιωμα να ανανεώσει το εργοταξικο ρεύμα για το ποσο των 150€ με σεδιαγραμμα ηλεκτρολόγου. Αυτο θα του έδινε χρονο να λύσει τα υπολοιπα προβλήματα του σπιτιού..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.