Μετάβαση στο περιεχόμενο

KBR

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Μάλιστα, ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Καλό βράδυ.
  2. Παράλειψα να αναφέρω πως το κατάστημα είναι 50 τετραγωνικά μέτρα και η συνολική δομημένη επιφάνεια του ισογείου είναι 300 τετραγωνικά μέτρα. Η ερώτηση μου αφορά μόνο το σκάψιμο κάτω απο το συγκεκριμένο κατάστημα των 50 τ.μ.
  3. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει μια εκτίμηση σχετικά με το κόστος δημιουργίας υπόγειου χώρου σε ισόγειο κατάστημα? Κατανοώ πως οι μεταβλητές είναι πολλές και πως το κόστος μεταβάλλεται σύμφωνα με την τοποθεσία κλπ. Μία εκτίμηση όμως θα ήταν ιδιάιτερα χρήσιμη. Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας. Ευχαριστώ.
  4. @dimitris GM Ευχαριστώ για την απάντηση σου, γνώριζα για το 50%+, δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?
  5. Καλησπέρα σε όλους, είναι η πρώτη φορά που σας γράφω εδώ. Θα ήθελα την εισήγηση σας σχετικά με ένα θέμα που ίσως έχει απαντηθεί παλαιότερα, αλλά δεν μπορώ να βρώ μία σαφή απάντηση. Παρακαλώ να με συγχωρέσετε αν σας βάζω να επαναλαμβάνεστε. Το θέμα μου είναι το ακόλουθο, ισόγειο κατάστημα 45 τετραγωνικών μέτρων στα σχέδια, σε κτήριο κατασκευής του '65, έχει κλείσει 10 τετραγωνικά περίπου από τον ακάλυπτο (φωταγωγός?) στην πίσω πλευρά του κτηρίου. Το κλείσιμο του χώρου αυτού έγινε περίπου 30 χρόνια πριν, απο τον τότε ενοικιαστή. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να νομιμοποιήθει αυτός ο χώρος και να ενωθεί ιδιοκτησιακά με το κατάστημα? Δηλαδή η νόμιμη έκταση του καταστήματος να είναι 55 τετραγωνικά μέτρα? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.