Μετάβαση στο περιεχόμενο

Grafistas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kαλησπέρα και πάλι. Ξέχασα να ανεφέρω οτι εκτός απο τα παραπάνω πέφτουν και νερά απο το τοιχίο. Έχουν ατομικές πισίνες πιο κάτω και έχει μουχλιάσει ολο το τοιχίο απο τη μεριά μας (δε ξέρω απο τι είναι) και λάσπες φυσικά. Έστειλα μια εξώδικη διαμαρτυρία / πρόσκληση και η απάντηση του νομικού τους σύμβολου ήταν οτι ψεύδομαι για τα παραπάνω. Τέτοια βρώμα δεν την έχω ξαναδεί.
  2. Περνάει ρεύμα απο όλα αυτά τα καλώδια. Δε γνωρίζω τι ακριβώς τροφοδοτούν η που συνδέονται απο την άλλη μερία. Θα ήταν επικίνδυνο να τα κόψουμε - μόνο αν κατέβαζαν τον γενικό, πράγμα αδύνατο αφου με αγνοούν.
  3. Καλησπέρα αγαπητοί, Δίπλα στην ιδιοκτησία μου υπάρχει ενα ξενοδοχείο. Τα οικόπεδα χωρίζονται με μεσοτοιχία. Επείδη λείπω τους χειμερινούς μήνες μπαίνουν στο οικόπεδο μου που έχω και το σπιτι μου υπάλληλοι απο δίπλα και περνούν καλωδιώσεις απο την μεριά μου. Έχω παραπονεθεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης προσφάτως άνοιξαν και 3 τρύπες ώπου βγαίνουν νερά και σαπουνάδες και τρέχουν στο οικόπεδο μου. Πρόσφατα τοποθέτησαν και αυτοσχέδια καμινάδα / εξαερισμού που είναι μόλις 10 μέτρα απο το μπαλκόνι μου. Τους είπα να τη γυρίσουν απο τη μερία τους και πάλι με αγνόησαν. Η καλωδιώσεις πλέον είναι πάρα πολλές και φτάνουν μηκος τα 70 μέτρα. Τι μπορώ να κάνω για να προστατευω την ιδιοκτησία μου και την υγεία και ασφάλεια τη δική μου και της οικογένειας μου? Καθώς δρουν ανεξέλεγκτα και εισέρχονται στην ιδιοκτησία μου όποτε θέλουν. Κάποια καλώδια κρέμονται. Παρακαλώ δείτε τις φωτογραφίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.
  4. Δεν βάλαμε κόλλα (που ήθελε ο "μαστορας" και το συνεργείο του. Αλλα ακολούθησε του μηχανικού μου τη μέθοδο που μας είπε. Ferroseal δυο στρώσεις, MEGACRET 40 και Marcocret bond, Marmocret 1 για το σοβά. Δεν είμουν απο πάνω οταν τα έκανε αυτα λόγω οτι είμαι εκτός επαρχίας λογω επαγγέλματος και τα είδα εκ των υστέρων. Δε ξέρω αν ακολουθησε αυτην την διαδικασία - τα υλικά τα πήρα εγω - πάνω απο 1500 ευρώ. Δεν εχω ξαναδεί τέτοιο αποτέλεσμα - οι γωνιες να μην ειναι ευθείες, η επίστρωση σοβά επίσης να μην ειναι ομοιομορφη... ειχα αγοράσει και γωνιοκρανα πλαστικά με δίχτυ. Φυσικά δεν ξέρω αν τα χρησιμοποίησε οπως είπε... Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
  5. Αυτόν που ανέλαβε την δουλεία (ο οποίος εξαφανίστηκε - δε σηκώνει τηλέφωνα). Περιμένω να έρθει ο μηχανικός μου να δει πως θα το διορθωσουμε. Ο "μάστορας" εχει χτίσει 200 χιλιάδες ξενοδοχεία μου είχε πει και οτι είναι μια απλή δουλεία για αυτόν.
  6. 2000 ευρώ τον πλήρωσα μέχρι στιγμής και ήθελε και άλλα.
  7. Πως σας φένεται το τελικό αποτελεσμα? Η επιφάνεια γιατι δεν ειναι λεία. Ενω τοποθετήθηκαν γωνιόκρανα οι γωνιες δεν ειναι ευθείες (αλφαδιασμένες) Του είπα να της φτιάξει λεει δεν εχουν τίποτα και οτι ειναι έτοιμο για βάψιμο. Ευχαριστώ.
  8. Είναι τοσο χάλια τα πράγματα που κανείς δεν απάντησε.
  9. Ευχαριστώ παιδιά για της απαντήσεις. Μίλησα με τον μηχανικό μου και ενώ είχαμε πεί οτι ο "μαστορας" θα ακολουθουσε τους οδηγους της isomat για επισκευή σκυροδέματος και προστασία του οπλισμού άρχισε να ζητάει κόλλες της isomat και πλέγμα. Είναι επαρχία και απο οσο έμαθα ολοι βαζουν κόλλες! (όχι φυσικά οτι είναι και η σωστή διαδικασία) Φυσικά και δε θα πάρω άλλες κόλλες αλλά θελει δε θέλει θα ακολουθήσει την σωστή διαδικασια αλλιώς δε θα πληρωθεί. Μόνο με οδηγίες μηχανικού. https://www.isomat.gr/solution/επισκευή-σκυροδέματος-προστασία/?fbclid=IwAR1uqgTanbYbJz16jmTvc--Uvi1ysYITs7HBEunGU_k1PXnnFHrB58SRs6U
  10. Η ερώτηση μου ειναι αν μπορείς να αντικαταστήσεις τον σοβά με κόλλα πλακιδίων. Είναι πρακτική που την βλέπω όλο και πιο συχνά. Ευχαριστώ.
  11. Καλησπέρα, Εχω μια μονοκατοικία και οι κολωνες στη βεραντα εχουν σκασει απο το μισό και κάτω μέρος. Ο μάστορας που πήρα αφαιρεσε τους παλιους σοβάδες και τσιμέντα, φάνηκαν τα σιδερα που ειχαν σκουριασει απο την υγρασία και για καθε κολώνα χρησιμοποιησε 2 χ 25 κιλά κόλλα πλακιδιων με πλέγμα. 50 κιλά για κάθε κολώνα? Η κολλα πλακιδιων δεν ειναι για να κολλας πλακάκια? Πιο φτηνά δεν ειναι να φτιάξεις το μιγμα με τσιμέντο, ασβεστη κλπ... καθε τσουβάλι και 18 ευρώ η κόλα. Εχω πολλές κολώνες περιμετρικα. Μου ζητησε αλλα 20 τσουβάλια και βλεπουμε. Είπε οτι παλιά το εκαναν αυτο, τώρα ολοι βαζουν κολλα πλακιδιων. Υσχίει? Δείτε την φωτογραφία. Ευχαριστώ. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσε το κείμενό σου. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
  12. Καλησπέρα σας, Μόλις εβαλα σταμπωτό και το αποτελεσμα δεν είναι όπως το περίμενα. Μπορείτε να μου πείτε αν διορθωνεται και πόσο θα κοστίσει? Δείτε φωτογραφίες.Το αποτελεσμα που περίμενα το εβαλα και σε φωτογραφία ωπου ειναι έργο του ιδιου που εκανε το δικο μου αλλα μέρα με την νύχτα. (αριστερά έργο του απο προηγουμενο πελάτη, δεξία το δικό μου) Εχει πολλους λεκεδες, το χρώμα κοκκινίζει (δε ξέρω αν αυτο ειναι χρώμα) και δε νομίζω να έχει βάλει προστατευτικό βερνίκι. Η στάμπα δεν εχει πατήσει καλά σε σημεία. Επέλεξα το πήλιο ως στάμπα και χρώμα adobe buff. Ευχαριστώ
  13. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έιναι να μη πέσεις σε κακό γείτονα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τσιμεντόλιθους και τσιμέντο για να το δέσω? Θέλω να ρίξω χώμα μέσα και να σκάψω για να βάλω τα φυτά και να έχει και μια υπερύψωση εώς 80 εκ. Διάβασα οτι απαγορεύεται να βάλω τσιμέντο / κονιαμα. Τι υλικό δεν απαγορεύεται?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.