Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimkont

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΚΑΒΑΛΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dimkont's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις!! Δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό, έχουν παρέλθει απο την γνωστοποίηση της ΥΔΟΜ σχεδόν 8 μήνες... Όπως και έπραξα! Αν και ο ίδιος εχει καταλάβει οτι πιθανόν δεν υπάρχει λύση! Συνάδελφε έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό το κομμάτι! Δυστυχώς δεν έχουμε μονο να τετραγωνίσουμε τον κύκλο με τέτοιες υποθέσεις αλλα έχουμε και τις επιθέσεις ''συναδέλφων''. Συνεπώς εαν κατάλαβα σωστά απο τις απαντήσεις σας ως μοναδική πιθανή λύση ειναι να αγοράσει τα όμορα γήπεδα με σκοπό την δημιουργία οικοπέδου, εαν ναι, στην περίπτωση που ο δρόμος ειναι χαρακτηρισμένος ως αγροτικός;; Διότι ναι, βρίσκετε έκτος σχεδίου και οικισμού!
  2. Η πλάκα έπεσε το 2018 οταν ξεκίνησε και η κατασκευή του ακινήτου....και γω το φαντάστηκα οτι με γείτονα θα εχει γίνει κατι είτε απο κάποιον αλλο συνάδελφο! Το θέμα ειναι πως αντιμετωπίζεται ολο αυτό καθώς και η ΥΔΟΜ μου ειπε οτι δεν ξέρει τι πρέπει γίνει...
  3. Συνάδελφε με συγχωρείς 1η φορά γράφω και η αλήθεια είναι οτι είναι αρκετές οι πληροφορίες για να γράψω τεχνική έκθεση πράγμα που θα κούραζε! Ωστόσο σε ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντήσεις σου! Λοιπόν, με βάση το τοπογραφικό (έτους 2018 που απαιτήθηκε για την συμβολαιογραφική πράξη αγοροπωλησίας) και το Google Maps οπως και κατα τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη, δεν υπήρχε κτίσμα (ουτε αγροτική αποθήκη), η αναφορά του ''τεμαχίου'' δίνετε ως αγρός και με βάση την θέση του αλλα και το εμβαδόν του δεν ειναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Ως υλικό κατασκευής του χρησιμοποιήθηκε χάλυβας ως Φ.Ο και πλάκα σκυροδέματος. Όσον αφορά τον μηχανικό, τα προβλήματα που θα εχει θα ειναι τεράστια όπως με πληροφόρησαν απο την ΥΔΟΜ καθώς δεν ειναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται κατι τέτοιο απο τον ίδιο.
  4. Έχετε απόλυτο δίκιο δεν διευκρίνισα κάποιες λεπτομέρειες, το οικόπεδο σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας, αποκτήθηκε το 2018, ο φέρον οργανισμός του ακινήτου αποτελείτε απο σύμμεικτη κατασκευή.
  5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, η δήλωση στην κατηγορία 5 εχει ως χρονολογία το εως 28/07/2011 ενω η κατασκευή του ακινήτου ολοκληρώθηκε μετά το 2018 για αυτόν τον λόγο το ανέφερα ως σφάλμα καθώς και η ΥΔΟΜ την θεώρησε ως άκυρη. Όσον αφορά την αρτιότητα του οικοπέδου, δυστυχώς δεν ειναι άρτιο και οικοδομήσιμο.... Το ακίνητο βρίσκετε στο νησί της Θάσου.
  6. Καλημέρα σας συνάδελφοι και καλή χρονιά, ως νέος μηχανικός αντιμετωπίζω μια υπόθεση εξ ολοκλήρου αυθαίρετης κατοικίας συνολικού εμβαδού 99,28 τ.μ. σε οικόπεδο εμβαδού 1326,00 τ.μ. Στην αναφερόμενη κατασκευή με έτος κατασκευής μετά 2018, συνάδελφος προχώρησε σε υπαγωγή με τον Ν.4495/2017 και δήλωση στην κατ. 5. Ο ιδιοκτήτης στην συνέχεια πλήρωσε τα ποσοστά ανταπόδοσης όπως και το πρόστιμο. Στην συνέχεια, απο την αρμόδια ΥΔΟΜ πραγματοποιήθηκε αυτοψία οπου και διαπιστώθηκε το σφάλμα του συναδέλφου καθώς και ενημερώσαν τον ιδιοκτήτη οτι σε αυτη την περίπτωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί τακτοποίηση αυθαίρετου οπως και του επέβαλαν πρόστιμο. Γνωρίζετε πως μπορεί να επιλυθεί αυτή η υπόθεση ή πως πρέπει να κινηθώ ως μηχανικός; Μιλώντας με την αρμόδια ΥΔΟΜ, μου ανέφερε οτι δεν μπορεί να γίνει κάτι σε αυτή την περίπτωση πέρα απο κατεδάφιση. Παρακαλώ τα φώτα σας!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.