Μετάβαση στο περιεχόμενο

angelwitch

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

angelwitch's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αρα στο παραδειγμα του electrical_salonica αν παιρνεις 1343 μικτα στο τελος παιρνεις 1016 το μηνα. Αυτα ειναι τα καθαρα δηλαδη. Δεν υπαρχουν αλλες κρατησεις. Σωστα εχω καταλαβει? Λετε πως οι κρατησεις για ΙΚΑ-ΤΣΜΕΔΕ ειναι το 20% του μικτου σωστα? Σε αλλα τοπικς που διαβασα γιατι το ποσο για ΤΣΜΕΔΕ το αντιστοιχιζατε με 200 ευρω?
  2. Ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ανοιξα νεο θεμα. Απλα εχω χαθει τελειως, τωρα πρωτοασχολουμαι και μου φαινονται ολα αλαμπουρνεζικα. Μπορει καποιος να απαντησει εντελως συγκεκριμενα το μικτο ποσο και πως βγαινουν τα καθαρα?Ευχαριστω Επίσης το ΑΠΥ τι ειναι???
  3. Έχει παρακολουθήσει κανείς το "Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα"? Ευπροσδεκτη καθε πληροφορία επ'αυτού. Τι μαθήματα ποεριλαμβάνει, βαθμός δυσκολίας κλπ Και μόλις είδα πως δε γίνονται δεκτοί απόφοιτοι σχολών Πληροφορικής...Πώς γίνεται αυτο??
  4. Καλησπέρα σας Μόλις τελείωσα σχολή Μηχανικού Η/Υ (πολυτεχνείο). Ακόμα δεν έχω γραφτεί στο ΤΕΕ. Θα ήθελα να μου απαντήσετε ποιός ο κατώτατος μισθός του μηχανικού Η/Υ χωρίς προυπηρεσία και όντας άγαμη. Αν γίνεται να μου πείτε το ποσό τόσο σε μικτά όσο και καθαρά. Ενδιαφέρομαι για θέση σε εταιρία και θέλω να ξέρω πόσα δικαιούμαι να διεκδικήσω. Αυτά πρωτίστως και δευτερευόντως τι επιδόματα υπάρχουν με το ποσοστό τους. Αν ξέρει κάποιος τον παρακαλώ πολύ να απαντήσει ή έστω να με παραπέμψει κάπου ώστε να ενημερωθώ. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.