Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μιχαήλ Σκάντζικας

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Μιχαήλ Σκάντζικας

  1. Ευχαριστώ κατ' αρχήν για την απάντησή σου, αλλά τον περιορισμό "μέχρι και 50 τμ." δεν τον βρήκα κάπου στο νόμο. Η σκέψη μου για μειωτικό συντελεστή, αφορούσε το υπόγειο όπου σκεπτόμουν να δηλώσω ως αλλάγή χρήσης από βοηθητική σε κύρια, τα 55 τμ. που προβλέπονταν στην Άδεια και μόνο τα υπόλοιπα 25 τμ. ως αυθαίρετη δόμηση. Προφανώς για την υπέβαση στη δόμηση θα προσμετρηθούν όλα (και τα 80 τμ.).
  2. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Σε διώροφη οικοδομή με Οικοδομική Άδεια του 2007 προβλέπεται: 1. υπόγειο βοηθητικών χρήσεων 55 μ2, το οποίο επεκτάθηκε κάτω από την βεράντα του ισογείου και χρησιμοποιείται ως κύριας χρήσης 80 μ2, 2. Ημιυπαίθριος χώρος 17 μ2 στον 1ο όροφο, ο οποίος έκλεισε και χρησιμοποιείται ως κύριας χρήσης, 3. Δώμα κλιμακοστασίου 4 μ2 στην ταράτσα το οποίο επεκτάθηκε σε 35 μ2 και χρησιμοποιείται ως κύριας χρήσης. Όλα είναι ενωμένα μεταξύ τους σε έναν ενιαίο λειτουργικό χώρο. Ποια τετραγωνικά είναι σωστό να δηλωθούν με μειωτικό συντελεστή 0,30. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.