Μετάβαση στο περιεχόμενο

elli_per

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by elli_per

  1. Επειδή νομίζω πως κάτι κάνω λάθος, είναι εύκολη μια μικρή βοήθεια? κατέβασα την έκδοση Pixis 4.05, το βασικό πακέτο, τα επιπλέον και το HJSplit. Με το HJSplt σε ποια αρχεία κάνω join?μόνο στα επιπλέον?το δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να τα τρέξω και όταν δουλεύω στο πρόγραμμα δεν μου ανοίγει τη νομοθεσία ούτε τη βοήθεια - λέει πως λείπει το manual. ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Edit: Κατάφερα να κάνω το join και έκανα την εγκατάσταση του δεύτερου επιπλέον πακέτου, και τώρα μπορώ να διαβάσω τη νομοθεσία, αλλά όχι τη βοήθεια. Αν πάω Διάφορα -> Βοήθεια -> Κεντρική θέρμανση, εμφανίζεται το μήνυμα: Το C:\Program Files\Pixis\Resourses\Manual\a) Κεντρική θέρμανση.doc δεν υπάρχει Βλέπω ότι στον κατάλογο C:\Program Files\Pixis\Resourses υπάρχει μέσα μόνο ένας κατάλογος με όνομα PDFs. Ο φάκελος Manual δεν περιέχεται μέσα στο δεύτερο πακέτο?
  2. armin, μου έχει ζητηθεί κάποια στιγμή για επιχειρηματικό δάνειο να εκτιμήσω την αξία μιας επιχείρησης. στην επιχείρηση αυτή υπήρχε και μηχανολογικός εξοπλισμός, που δεν αναλάμβανα να εκτιμήσω. ζήτησα από την τράπεζα να το δώσει σε μηχανολόγο - όπως και έγινε- υπολόγισε την αξία του μηχανολογικού εξοπλισμού και στη συνέχεια μου έδωσε το αποτέλεσμα και εγώ εκτίμησα την αξία του κτιρίου και του οικοπέδου. γνωρίζω ότι τα καταστήματα που παρέχουν επιχειρηματικά δάνεια συνεργάζονται με 1 ή 2 μηχανολόγους. και κάτι ακόμα, συνάπτεις σύμβαση αορίστου με μια τράπεζα και από εκεί και πέρα πληρώνεσαι με την εκτίμηση η οποία στην εθνική τράπεζα που είμαι εγώ είναι 100 € /εκτίμηση.
  3. οποτε τι πρέπει να κάνω;νομιμοποίηση; είμαι νέα μηχανικός και δεν έχω ασχοληθεί με νομιμοποιήσεις! Παρακαλώ μεταβείτε στο Πίνακας Ελέγχου -->Προσωπικό Προφίλ-- >Επεξεργασία προσωπικών στοιχείων και στο πεδίο επάγγελμα συμπληρώστε την ειδικότητά σας. avgoust
  4. καλησπέρα!μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; θέλω να βγάλω άδεια περίφραξης εντός οικισμού - παραδοσιακός οικισμός. αρχικά στο οικόπεδο υπήρχαν δύο διώροφα κτίσματα χτισμένα το 1955. πριν λίγα χρόνια ανέθεσαν σε μηχανικό να το φτιάξει: κατεδαφίστηκε ο όροφος του ενός από τα δύο, επισκευάστηκε η στέγη, βάλανε εσωτερική σκάλα κτλ και αυτά χωρίς καμία άδεια. θα έχω πρόβλημα στην άδεια περίφραξης ή προχωράω κανονικά?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.