Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alan87

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Alan87

  1. Ησυχία...20/9 είχες πάει κι εσύ για το τεστ? Ένας μήνας σήμερα Παρατήρηση Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο προφίλ σου. Είναι υποχρεωτικό από τους κανόνες του Φόρουμ. Didonis
  2. Μακάρι να είναι όντως σύντομα, καλά αποτελέσματα να έχουμε!
  3. Όχι τίποτα ιδιαίτερο σαν απάντηση, σε σημερινό email μου είπαν για τα αποτελέσματα επισκεφθείτε τακτικά τη σελίδα της εταιρίας...καλή υπομονή!
  4. Και πείτε ότι ανακοινώνονται τα αποτελέσματα. Ρε παιδιά ξέρει κάποιος πόσους θα πάρει? Ποτέ δεν έχω δει αριθμό στην προκήρυξη-πρόσληψη. Πχ 100 ΧΛΝ, 50 ΧΛΒ κλπ...Έχει κανείς εικόνα?
  5. Καλή ερώτηση φίλε μου. Πάντως μας τόνισαν δεν έχουμε σαφή χρονικό ορίζοντα, μπείτε στο site των ΕΛΠΕ...
  6. Έχει κάποιος «παλιός» εικόνα από προηγούμενες διαδικασίες, πόσους μήνες χρειάζονται για να αναρτήσουν τα αποτελέσματα των τεστ? Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, απλά θα σημάνει λογικά την έναρξη για το επόμενο στάδιο...
  7. Λόγω covid φτάσαμε 8 και κάτι, ενώ έλεγε 9. Ακριβώς στις 9 άρχισε, 10:30 τελείωσε. Τεστάκια μισά μισά-αριθμητικά και σκέψης (εύκολα θεωρώ ειλικρινά). Αγγλικά ένα κείμενο που πρέπει να κατανοήσεις τι λέει σε 10-15 ερωτήσεις (τύπου ο Tom ήπια τσάι η καφέ...) ή να αντικαταστήσεις κάποια λέξη με την καλύτερη της (πολλαπλής όλα). Αυτά!
  8. Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε και σε μένα τελικά mail για την εξέταση. Τώρα για την προετοιμασία που αναρωτιέστε δεν έχω να πω κάτι, δεν γίνεται να ετοιμαστείς. Απλά τεστάκια σε έντυπη μορφή, ένα συλλογισμού, αριθμητικής κλπ και ένα αγγλικών. 25 λεπτά και 12 αντίστοιχα χρόνος που προσωπικά μου έφτασε αν και στο 1ο τσίμα τσίμα. Η όλη διαδικασία στο ΣΕΒ ΙΒΕΠΕ (Λιοσίων) από εξωτερική εταιρία. Για αποτελέσματα άγνωστο είπαν, αρκετός κόσμος, τι να πω, καλή επιτυχία!
  9. Καλημέρα! Για την προκήρυξη των Χειριστών Λειτουργίας που είχε βγει τον περασμένο Μάιο έχει κανένας νεότερα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.