Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θανος206

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Σχετιζόμενα Επαγγέλματα
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Θανος206's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εσενα το πρόβλημά σου ειναι οτι αν δουλευω η οχι αλλου; εαν τα λεω για να τα πω ετσι για να κανω το κομμάτι μου; αλήθεια τωρα;; η νομίζεις οτι δεν ξερω να διαβαζω την προκήρυξη;; εχω πολλά τετοια να σου πω και αλλα τοσα ακομα να γραψω αν θες.Κοιτα να δεις.. Επειδη ξερω να διαβαζω και να εχω αποψη η προκυρηξη ήθελε απο τελοιοφοιτους λυκειου μεχρι και ιεκ.. Τεε κτλπ σχολες ιδιου επιπέδου. Διδακτορικό οχι και να ηθελες δεν ζηταγανε. Τα θέματα της εξετασης ειναι... Κρυφα... Απο πολλους εδω που τα εχουν ξαναπεράσει.. Αυτο εθιξα και δε με ενοιαξε αν στραβωσες η οχι.
  2. Ετσι οπως τα λες ειναι.. Συγνώμη αν ξεφυγα λιγο απλα με επιασε η αγανακτηση μου χτες και με ολα αυτα που διαβασα καοως ενοχληθηκα.. Το λοιπον εγω δουλευω αλλου απλα παντα κοιτας το κΤι καλύτερο. Σου ευχομαι την επόμενη φορα να μπεις ακομα πιο δυναμικα.. Και ξέρεις κατι κουραστηκα να ελπιζω..
  3. Α και το θέμα που εθιξες το οτι αν πηγα που σου ειπα οτι οχι δεν πηγα.. Δεν ειχα αγγλικα και δεν ειδοποιηθηκα.. Ασ πούμε οτιορθα το χειριστικαν... Αλλα φιλος φιλου δεν ειχε ουτε πτυχιο σχολης... Ουτε αγγλικα ουτε ενα ρημάδι χαρτί να καταθεσει... Ξερεις τι ειχε;; ενα πολυμπριζο με θεση μια.. Αν καταλαβες καλως..
  4. Θα σου πω τι με πειραξε λοιπον.. Που εδω και μερες και πιο πολυ καιρό πριν το παιζουν ανετοι ολοι με το θέμα των ελπε και γνωστές.. Που ενω καποιοι ξερουν τι παιζει στα γραπτα και δε μιλανε μη τυχον και τους παρουν την θεση, που σου λενε τι να κανεις αν πας σε συνεντευξη και αλλα πολλά, οσο για το βύσμα που λες αν με πειραξε καλυτερα να βγεις εσυ για καφε με τη παρεα σου και να ρωτησεις τους φιλους σου που μπηκαν και πως μπηκαν.. Οπου και αν μπηκαν.. το να κοκορευεσαι για κατι που εχεις αλκα και να το παιζεις καπως(οχι εσυ.. Γενικα το λεω) μπροστά σε ενα φορουμ δεν λεει κατι.. Ασ πετάξουν τις μασκες και να το πουνε ντομπρα.. Μπορουνε;; οχι δε μπορουνε... Οσο για το αν πηγα η δεν πηγα στις εξετάσεις οχι δεν πηγα.. Και ξέρεις κατι; δεν τα εγραψα για να συγκηνησω κανενος τα αρχιδια.. Το εγραψα γιατι βλέπω κοσμο να ταλαιπωρητε και να ρωταει απεγνωσμενα για το τι γίνεται στα ελπε.. Προσβαλω μονο τους δηθεν εδω..
  5. Καλησπέρα και από μένα..σχετικά με τη πρωτη φαση εξετασης που πολλοι ειχαν ξαναπεράσει απο το στάδιο αυτο.. μου εκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονος οτι δεν λεγανε τι ειδους ερωτησεις κανουν.. ξετετε κατι; για ολους εσας οου ξερατε και δε θελατε να μας πείτε.. συγχαρητήρια!! εισαστε γελοιοι και δε χρειάζεται να ξαναπειτε τη γνωμη σας στα ερωτηματα των ανθρωπων εδω που αγχώνονται μηπως καταφερουν και παρουν εναν αξιοπρεπες μεροκαματο.. Εισαστε γελιοιοι που ενω εχετε το βύσμα σας το παιζετε και ανετοι.. εισατε γελοιοι που ξαναγλυψατε το ιδιο βυσμα να μηλησει και σαυτες τις εξετασεις ξανα.. Μηπως και τωρα γινει κατι.. Οσο αφορα το ποτε θα γινουν οι συνεντευξεις.. φιλος φιλου μου ειπε που δουλευει στα ελπε οτι οι ερωτησεις ειναι οι κλασσικες ερωτησεις που σου κανουν σε καθε συνέντευξη που περνας καθε φορα. Που εχεις δουλεψει.. Ποσα χρόνια δουλεύεις και ολα τα γνωστα. Κυριοι και κυρίες να εισαστε ο εαυτος σας με θάρρος και δύναμη μεσα σας οταν βρεθείτε στη φαση αυτη.. Και για ενα κομμάτι ψωμι μην αφησετε κανεναν να σας το παίξει αρχηγοπουλο.. οσο αφορα το μεσο που εχειο καθενας να ξερετε οτι δεν ειναι αναγκη να κοκορευεται.. Συγνωμη για τη γλωσσα που εθιξα.. απλα βαρεθηκα να διαβαζω απο καποιους εδω οτι... Ελα μωρε βυσμα περναει και μονο.. Ασ περναει λοιπον και οι τεμπεληδες θα κστσουν λιγοτερο εκει.. Να εχετε επυτιχια σε οτι και αν κανετε.. Υγεια να εχετε και να μην μασατε..
  6. Καλησπέρα και από μένα..σχετικά με τη πρωτη φαση εξετασης που πολλοι ειχαν ξαναπεράσει απο το στάδιο αυτο.. μου εκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονος οτι δεν λεγανε τι ειδους ερωτησεις κανουν.. ξετετε κατι; για ολους εσας οου ξερατε και δε θελατε να μας πείτε.. συγχαρητήρια!! εισαστε γελοιοι και δε χρειάζεται να ξαναπειτε τη γνωμη σας στα ερωτηματα των ανθρωπων εδω που αγχώνονται μηπως καταφερουν και παρουν εναν αξιοπρεπες μεροκαματο.. Εισαστε γελιοιοι που ενω εχετε το βύσμα σας το παιζετε και ανετοι.. εισατε γελοιοι που ξαναγλυψατε το ιδιο βυσμα να μηλησει και σαυτες τις εξετασεις ξανα.. Μηπως και τωρα γινει κατι.. Οσο αφορα το ποτε θα γινουν οι συνεντευξεις.. φιλος φιλου μου ειπε που δουλευει στα ελπε οτι οι ερωτησεις ειναι οι κλασσικες ερωτησεις που σου κανουν σε καθε συνέντευξη που περνας καθε φορα. Που εχεις δουλεψει.. Ποσα χρόνια δουλεύεις και ολα τα γνωστα. Κυριοι και κυρίες να εισαστε ο εαυτος σας με θάρρος και δύναμη μεσα σας οταν βρεθείτε στη φαση αυτη.. Και για ενα κομμάτι ψωμι μην αφησετε κανεναν να σας το παίξει αρχηγοπουλο.. οσο αφορα το μεσο που εχειο καθενας να ξερετε οτι δεν ειναι αναγκη να κοκορευεται.. Συγνωμη για τη γλωσσα που εθιξα.. απλα βαρεθηκα να διαβαζω απο καποιους εδω οτι... Ελα μωρε βυσμα περναει και μονο.. Ασ περναει λοιπον και οι τεμπεληδες θα κστσουν λιγοτερο εκει.. Να εχετε επυτιχια σε οτι και αν κανετε.. Υγεια να εχετε και να μην μασατε..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.