Μετάβαση στο περιεχόμενο

bousios

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by bousios

  1. Άσχετο αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται να βάλω το γνωστό πινακακι με τις διαστασεις στα παραθυρα;
  2. Μπορει καποιος να μου πει πως βαζουμε το γνωστο κουτακι με τις διαστασεις των παραθυρων, στα παραθυρα, στο revit?
  3. Έχω τοποθετήσει τσιμεντοσανίδα σε πρόσοψη κτηρίου και θέλω να ρωτήσω για τα σωστά υλικά και την σωστή διαδικασία στοκαρίσματος-βαψίματος που πρέπει να ακολουθήσω έτσι ώστε να μην ρηγματωθεί στο μέλλον.
  4. Καλημερα! Θα ηταν καλυτερα πιστευω να αναλυσω λιγο το θεμα μου κι υστερα αν γινετε να με κατατοπισετε. Αρχικα, ψαχνω για εναν γρηγορο τροπο κατασκευης για μια μονιμη οικια (40τμ με σκεπη με αρχη 3 και τελος 4.5μ), με βαση αυτο κι εχοντας ακουσει για προκατασκευες και συμμικτες, κατεληξα στην συμμικτη μιας και ειμαι στην Πρεβεζα και η μεταφορα θα ηταν ακριβη! Τωρα οσον αφορα την μονωση ολοι γνωριζουμε οτι το τουβλο ειναι χρονοβόρο, ακομη διαβασα οτι με τα βιομηχανικα πανελ θα εχω προβλημα ?με την θερμομαζα?, επισης για καποιους αλλους τροπους θερμομόνωσης διαβασα οτι υπαρχει το προβλημα οτι δεν υπαρχει η απαραιτητη αντοχη για να αναρτηθει κατι επανω τους. Αλλο ενα προβλημα ειναι το αν ο καταλληλος απ'ολες τις αλλες πλευρες τροπος θερμομονωσης ειναι δυνατον να κατασκευαστει στην περιοχη μου οπου δεν υπαρχει και μεγαλη εξειδικευση σε νεες τεχνολογιες! Οποτε μπερδεμενος με ολα αυτα και εχοντας ακουσει οτι σ'αυτο το φορουμ υπαρχουν πολλα τσακαλια με πολλες γνωσεις! αποφασισα να παραθεσω το θεμα μου. Λοιπον αναζητω οποιαδηποτε βοηθεια!
  5. Καλησπερα, σας ευχαριστω πολυ bmw316gr και TheoTDM900 για την προθυμια σας να με βοηθησετε! Η συγκεκριμενη κατοικια θα ειναι ισογεια οποτε ποιον τροπο θερμομονωσης θα μου συστηνατε για την περιπτωση αυτη; Επισης θα ηθελα αν μπορουσατε να μου πειτε τα πλεονεκτηματα και τα μοιονεκτηματα των διαφόρων νεων τρόπων θερμομονωσης για μονιμες κατοικιες.
  6. Γεια σε ολους!!! Συναδελφοι πολιτικοι μηχανικοι, ειμαι νεος στο κουρμπετι και θελω να με βοηθησετε με τισ γνωσεις σας ως παλιοι στην κατασκευη μονιμης κατοικιας με μεταλλικο Φ.Ο. Ψαχνω για εναν γρηγορο, οικονομικο και ποιοτικο τροπο θερμομονωσης. [κοιταξα σε διαφορα θεματα σ'αυτο το φορουμ (δεν μπορεσα να τα κοιταξω ολα ειναι παρα πολλα) αλλα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο. αν γνωριζετε καποιο σχετικο που μπορει να με βοηθησει θα σας ημουν ευγνωμον αν στελνατε το link!] Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.