Μετάβαση στο περιεχόμενο

ygcivil

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ygcivil's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά στην περίπτωσή μου η αναβάθμιση φαίνεται να έλυσε το πρόβλημα!
  2. Η SE λέει ότι θα κάνουν αναβάθμιση και θα λυθεί το πρόβλημα! Ας ελπίσουμε!!!!! Αν και την προηγούμενη φορά είχαμε τα ίδια!
  3. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο DIMR, έχω μία εγκατάσταση ενός πελάτη σε ένα χωριό, στο οποίο διαθέτω άλλες δύο εγκαταστάσεις που λειτουργούν κανονικά με inverter όλες της Solar edge μοντέλο SE10k. Όταν έχει ηλιοφάνεια η εγκατάσταση μόλις φτάσει πάνω από 6 kw ισχύος κόβει την παραγωγή αλλά όχι τελείως (παράγει 80-100 watt) και το vdc ανεβαίνει ]από τα 750 volt που είναι κανονικά, στα 900 περίπου. Δεν συμβαίνει με την ιδία διάρκεια (από 3 λεπτά μεχρι 4- 5 ώρες) και όχι κάθε φορά με ηλιοφάνεια (κάποιες μέρες 3-4 λειτούργησε κανονικά με ηλιοφάνεια σε σύνολο 6 μηνών λειτουργίας). Η ταλαιπωρία που έχω τραβήξει δε λέγεται και η ενασχόληση με την υπόθεση πάρα πολλές ώρες, παρόλα αυτά δεν βρίσκω κάποια λύση. Έχει γίνει ήδη αντικατάσταση ενός inverter αλλά και με το δεύτερο τα ίδια και firmware update. Στον inverter δεν εμφανίζεται κανένα error code και μόλις πρόσφατα ανακάλυψα ότι στο site της τηλεμετρίας εμφανίζει ένα error list, επιλέγοντας τον inverter στο layout, στο οποίο βγάζει error 91 και 92. Παραθέτω και φωτογραφίες για κατανόηση του φαινομένου! Είμαι σε επικοινωνία και πάλι με την εταιρεία μπας και βγάλω άκρη!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.