Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panagis Dimakis

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Panagis Dimakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Year In
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα συνάδελφοι, Για να προβώ σε έκδοση αδείας επέκτασης δόμησης (Ισόγειο επίπεδο) - στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται η κατάργηση ενός χώρου υγιεινής και η δημιουργία 2 νέων. Είναι υποχρεωτικό από τον νόμο να είναι τουλάχιστον ένας προσβάσιμος από ΑΜΕΑ ? εάν δεν προβλεπτεί ένας από τους δύο χώρους να είναι προσβάσιμος για ΑΜΕΑ θα υπάρξει πρόβλημα στην έκδοση αδειας?
  2. Υπαρχει κάποιος νομος σχετικά με την κατασκευή νεας στέγης?
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, γνωρίζει κανείς κανένα σεμινάριο για φωτοερμηνείες κ.τ.λ. (σοβαρό)?
  4. τα 2 μέτρα της οροφής - είναι το δάπεδο του άνω ορόφου και το 1 μετρο είναι η βεράντα του. Τώρα...από κάτω είναι το ισόγειο επίπεδο, όπου έχει στην ουσία αυτά τα 3 μέτρα (3μετρα πλάτος X 6μ. μήκος) σαν στέγαστρο - χωρίς να μεσολαβούν κολώνες κτλ. Αυτός ο χώρος του ισογείου τώρα τι στο καλό τον βάλω? να τον μετρήσω στον Σ.Δ.?
  5. σύμμικτη κατασκευή είναι. Υπόψιν η οροφή απο πάνω είναι πρόβολος τελείως χωρίς κολώνες στα άκρα.
  6. Καλημέρα συνάδελφοι, Ερώτηση : σε ένα νοητό ορθογώνιο χώρο στεγασμένο 6μ. x 3μ. (στο επίπεδο του ισογείου - αυλή) όπου οι τρεις πλευρές δεν έχουν τοίχο (δλδ άνοιγμα 6+3+3=12μ.) και μία πλευρά 6μ. έχει. Αυτός ο χώρος τι θεωρείται ? θεωρείται ημι-υπαίθριος?
  7. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλημέρα Συνάδελφοι, Θέλω να προβώ σε έκδοση Άδειας μικρής κλίμακας για τον διαχωρισμό μίας Ορ. Ιδιοκτ. σε δύο. Το διαμέρισμα (οροφοριαμέρισμα) είναι 150,68 τ.μ. και βρίσκεται σε κτίριο πολυκατοικίας με άδεια 1963. Κατά την διαδικασία της Άδειας μικρής κλίμακας μου ζητάει το σύστημα '' Συμβολαιογρ. Δήλωση χώρων στάθμευσης & πιστοπ. μεταγραφής στο Υποθηκ. ή καταχώρησης στο Κτηματ.Γραφείο'' τι είναι αυτό - δεδομένου ότι ξέρω πως λόγω των τετραγωνικών (>150τ.μ.) και του έτους κατασκευής δεν θα χρειαστεί εξαγορά νέας θέσης στάθμευσης. Ακούω την συμβουλή σας !
  8. φυσικά και θα τοποθετηθεί νέος μετρητής ηλ/κου ρεύματος + νερού (στο ένα - στο άλλο απλά θα γίνει διόρθωση των τ.μ.) με την θέρμανση ... θα καταργηθεί ή ακόμα και αν όχι θα μυριστεί όπως πρέπει.
  9. αυτήν την στιγμή η Ο.Ιδιοκτησία είναι νομίμως υφιστάμενη. Η οικοδομή είναι προ του 75
  10. Συνάδελφοι, Σε οροφοδιαμέρισμα άνω των 150 τ.μ. με δύο κεντρικές θύρες εισόδου - εξόδου θέλουμε να το χωρίσουμε σε δύο επιμέρους. Όμως δεν θα πειραχτούν προσόψεις ή επιφάνειες σε κοινόχρηστες περιοχές. Η άδεια μικρής κλίμακας είναι αρκετή για μία τέτοια πράξη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.