Μετάβαση στο περιεχόμενο

Garosh

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Garosh's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • One Year In
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

14

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, Αυτό που ακούγεται μέσα στα διυλιστήρια είναι πώς θα σας καλέσουν σύντομα και τον Μάρτιο θα έχει ξεκινήσει και η εκπαίδευση σας.
  2. Πάνω κάτω τα ίδια ρωτήσανε και στην δεύτερη συν κάποιες παραπάνω ερωτήσεις σχετικά με το προηγούμενο εργασιακό μου περιβάλλον.
  3. Εμένα με ρώτησαν τα κλασσικά που ρωτάνε στις συνεντεύξεις. "Πες μας λίγα λόγια για εσένα " , " Που έχεις εργαστεί ;" " Πώς πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις την εταιρία από την θέση σου; " " Σου αρέσει να δουλεύεις ομαδικά;. Δεν ξέρω σε τι ποσοστό μετράει για την πρόσληψη αλλά προσωπικά μου φάνηκε σαν μια προεργασία για την δεύτερη συνέντευξη με την επιτροπή των ΕΛΠΕ
  4. Καλησπέρα. Στις δικές μας συνεντεύξεις ( χειριστές λειτουργίας) υπήρχε η δυνατότητα να αλλάξουμε την ώρα/ ημερομηνία των συνεντεύξεων οπότε φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα ισχύσει και με τις δικές σας τώρα. Καλή επιτυχία σε όλους σας !
  5. Σε βίντεο που ανέβασε ο πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ αναφέρει για 22 άτομα που θα παρουσιαστούν την 3η του Μάη για εκπαίδευση στο Βορρά. Κάπου μετά το 5ο λεπτό στο βίντεο
  6. Χρόνια πολλά σε όλους. Για ΧΛΝ ξεκίνησαν τα τηλέφωνα, ξεκινάμε την επόμενη Τρίτη. Καλή αρχή σε όλους και καλή επιτυχία στα παιδία που περιμένουν ακόμα
  7. Αυτήν την εβδομάδα που έρχεται περνάμε ιατρικές και την επομένη τα τεστ υψοφοβίας/ κλειστοφοβίας οι Νότιοι. Την ημέρα εκείνη μου είπαν πως θα μας δει και ΩΡΛ στο διυλιστήριο.
  8. Καλησπέρα παιδια. Μόλις έλαβα email απο τα ΕΛΠΕ! Καλή επιτυχία σε όλους!
  9. Καλησπέρα σε όλους. Επιβεβαιώνω και εγώ σχετικά με την λίστα των προσλήψεων. Μέσα στην εβδομάδα θα καλέσουν όσους βρίσκονται σε αυτή. Καλή επιτυχία παιδιά!
  10. Τίποτα απο την δική μου πλευρά....
  11. Μέσα στον Μάρτιο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, έτσι έχουν πει από το σωματείο.
  12. Στην μέση της λίστας περίπου βρίσκομαι
  13. Καλησπέρα παιδιά ,εμένα με κάλεσαν για την δεύτερη συνέντευξη στον Ασπρόπυργο και η οποία θα γίνει πρίν το τέλος του μήνα. Καλή συνέχεια σε όλους!
  14. Αθήνα πάντως οι συνεντεύξεις συνεχίζονται κανονικά και θα γίνει και 2η στα διυλιστήρια Ασπροπύργου εντός του Φλεβάρη.
  15. Δεν το ξέρω αυτό Nikols , μόλις περάσω συνέντευξη, είναι κάτι που θα ρωτήσω να μάθω και θα επανέλθω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.