Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vasilis89

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Vasilis89's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. σήμερα (λίγο μετά αφού έψαξα λίγο το θέμα) διαβάζω σε ένα άρθρο ότι η νομοθεσία θα αλλάξει για την άδεια του γομωτή οπότε περιμένω...
  2. ευχαριστώ για την βοήθεια. δεν το βρήκα από το google, είμαι μέλος στο forum καιρό τώρα
  3. θα ήθελα μια καθοδιγηση για το τις σπουδες και τα "χαρτια" που πρέπει να έχει κάποιος αν θέλει να πυροτεχνίματα κλπ...
  4. δηλαδή το ειδικό προσωπικό πρέπει να έχει συγκεκριμένες σπουδές?
  5. θα θελα να ρωτίσω, οι εταιρίες που κάνουν ηχητικες και οπτικές εγκαταστάσεις μόνιμες ή για συναυλίες πχ χρειάζονται κανενός είδους άδειες από μηχανικούς κλπ.?
  6. θα ήθελα λίγη βοήθεια για να βρώ πληροφορίες για την εργασία μου "μέσα ατομικής προστασίας ηλεκτρολόγου"
  7. είμαστε off topic, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην Ελλάδα δεν τηρούμε τους νόμους και αυτό είναι καταστροφικό. Πρέπει όλοι να έχουμε σαν συνείδηση ότι το νόμιμο είναι και ηθικό γιατί οι νόμοι έχουν βγεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Ουσιαστικά τους έχουμε ψηφίσει εμείς. Η απεργία στο λιμάνι ας πούμε ήταν ηθική για τους λιμενεργάτες, αλλα αν και παράνομη δεν σταμάτησε, όμως αυτό κόστισε πάρα πολλά λεφτά στην αγορά. Αν όλοι αυτοί είχαν καταλάβει ότι δεν είναι αντάρτες και η πλειοψηφια του λαού θέλει (εμμέσως) να σταματήσουν, αυτά τα λεφτά δεν θα είχαν χαθεί. Αν ήταν ένα forum που συζητούσαμε πολιτικά δεν θα έλεγα "οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" απλώς θα το συζητούσα. Όταν όμως μιλάμε για δεδομένα και για νόμους που υπάρχουν απλώς ακολουθώ το πλαίσιο
  8. Αν είμαστε δημοκράτες πρέπει να θεωρούμε το νόμιμο ως ηθικό, αλλιώς θα έχουμε αναρχία (όπως και έχουμε στην Ελλάδα), και δεν μιλάω για τους αναρχικούς αλλά για όλους τους άλλους απλούς πολίτες
  9. Δεν καταλαβαίνω τι λέτε για την στατική μελέτη, αυτό πάντως που θυμάμαι από εκείνη την εκπομπή που το είδα (Ο2, ετ3) είναι τον μηχανικό που έλεγε ότι δεν αναγνωρίζονται σαν κτίρια και για να πάρουν ρεύμα και νερό χτίζουν μια μικρή αποθήκη κανονικά ή κάνουν μια τσιμεντένια βάση...; κάτι τέτοιο Αν όντως ισχύει και "χτίσω" (potery ) ένα τέτοιο σπίτι πώς θα αντικρούσω μια ενδεχόμενη μήνυση ? Θα πάρω δείγμα από τον τοίχο?
  10. Κάπου διάβασα ότι τα σπίτια που φτιάχνονται από ένα υλικό από λάσπη και άχυρα (pec ή κάπως έτσι το λένε αλλιώς), νομικά δεν αναγνωρίζονται ως κτήρια και επομένως δεν χρειάζονται άδεια. Ισχύει?
  11. μήπως τελικά οι μηχανικοί βαράνε μίγες γιατί μαζεύτικαν πολλοί και όλοι θέλουν να ασχοληθούν με τις κατασκευές? εγώ λέω παράτατα (να έχουμε και εμείς λιγότερο ανταγωνισμό) dgt γιατί λες να μην ρίξει τις τιμές? αυτός δεν είναι και ο νόμος τις αγοράς?
  12. τα δώρα χριστουγέννων και πάσχα είναι μέρος των κρατήσεων? ο βασικός μισθός είναι ίσος με το δώρο ή οι 14 μισθοί δια 12? τι γίνετε στις άλλες χώρες? πια είναι η γνώμη σας για αυτό το επίδομα? (κυρίως οι εργοδότες)
  13. κακώς μου μεταφερατε το μηνυμα σε αυτο το forum. ο τιτλοσ δεν ειναι πιασαρικοσ και δεν μου απανταει κανεις
  14. Είδα πρόσφατα ένα θέμα στο forum για τα έξυπνα σπίτια, και ήθελα να ρωτισω αν αυτές οι εφαρμογές με διακόπτες σεναρίων κλπ γίνονται με τεχνολογία instabus. Και γενικότερα πιές είναι οι εφαρμογές instabus?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.