Μετάβαση στο περιεχόμενο

george978

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by george978

  1. Παιδια για μηχανικους δεν ειδα καπου εξειδικευμενη εμπειρια, ειναι πολυ λιγες οι θεσεις που ζητανε εξειδικευμενη εμπειρια. Καλα λεει ο απο πανω, διαβαστε προσεκτικα τι ζητανε. Ψεμματα, οι θεσεις ειναι οι 1242,1243,1422 Επισης θεωρω οτι ειναι πολυ ακυρο (ευγενικα το λεω) να μην σας δινουν βεβαιωση απο ποτε ειστε ασφαλισμενοι στο ταμειο, δεν ζητησατε ασφαλιστικη ενημερωτητα για να σας λενε χρωστατε(!).
  2. με εχει χτικιασει η ιστοσελιδα τους, κολλαει καθε 2-3 λεπτα και μπορει να μεινει ετσι για ωρες. Και ειναι κυριακη τι θα γινει μεθαυριο?
  3. Ρε παιδια μια μικρη βοηθεια, ειμαι στο ΤΣΜΕΔΕ απο το 2014 μεχρι σημερα και δουλεω ελευθερος επαγγλεματιας κανονικα εχοντας συνεχη ασφαλιση απο τοτε μεχρι σημερα. Εχω βεβαιωση απο ΕΦΚΑ που το αποδευκνειει, εξειδικευμενη εμπειρια δεν μου ζητανε παρα μονο αδεια ασκησεως επαγγελματος και βεβαωση ασφαλιστικου φορεα. Που το βαζω το εγγραφο του ΕΦΚΑ, στην εμπειρια εχει μονο για υπαλληλους πεδια.
  4. Βαζω τον αριθμο μητρωου που ειχα στο ΤΣΜΕΔΕ και δεν το παιρνει, ειναι τα αναδρομικα μεχρι το 2016. 1555 δεν απανταει ποτε, δεν ξερω τι να πω...
  5. ναι φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση αλλα μου ζηταει "Α.Μ. ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ" και δεν ξερω τι ειναι
  6. Καλησπερα παιδια, πριν κανα τριμηνο ηρθαν κατι αναδρομικα απο ΤΕΑΜΕΔΕ μεχρι το 2016, 500κατι €. Εχουν παει ΚΕΑΟ, γιατι δεν μπορω να τα πληρωσω! Παμε στο ΚΕΑΟ να κανουμε ταυτοτητα οφειλης και μας ζηταει ενα μητρωο φορεα που δεν ξερω τι ειναι, βαζω το μητρωο του ΤΕΕ, τιποτα. Μπορει να με βοηθησει καποιος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.