Μετάβαση στο περιεχόμενο

Violet90

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Violet90

  1. Ελπίζω πραγματικά όλη αυτή η πάγια πολιτική του ρουσφετιού και της οικογενειοκρατίας να τελειώσει στη νέα γενιά. Αν εμείς οι ίδιοι και οι μελλοντικοί συνάδελφοι δεν δίνουμε αξία σε όποιον μπορεί να μας υποσχεθεί μια θεσούλα, στην οποία όπως λέει και ο συνάδελφος παραπάνω εννοείται πως θα δουλεύουμε για να καλύπτουμε την ανεπάρκεια όλων των υπολοίπων, δεν θα αλλάξει τιποτα. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία η δική μας, ώστε να υπάρξει μια αλλαγή σε αυτή την πραγματικά ντροπιαστική κατάσταση όλων αυτών των ετών. Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους με αυτοπεποίθηση και το πιο σημαντικό με το κεφάλι ψηλά και την γλώσσα ελεύθερη να λέει αυτά που δε θέλουν να ακούνε.
  2. Είναι πραγματικά ντροπή αυτό που συμβαίνει. Δηλαδή γενικά βιώνουμε μόνο ντροπή και κανένα σεβασμό σε αυτή τη χώρα, ειδικά τώρα τελευταία με αφορμή και τα τελευταία γεγονοτα. Και γω δεν πίστευα αυτά που άκουγα και πίστευα ότι δεν γίνεται να παρακάμπτουν ανθρώπους με προσόντα. Τελικά όμως το κάνουν και με την απίστευτη αυτή αυθάδεια. Εγώ θα σου πω αυτό που λέω και στον εαυτό μου. Καλύτερα που δεν σε πήραν γιατί ακόμα και εάν περίσσευε και για σένα μια θέση στον περιζήτητο αυτό όμιλο, θα είχες να αντιμετωπίσεις όλους αυτούς που είναι οι ίδιοι ή οι οικογένειες τους "γλωσσομαθείς" για όλη σου την επαγγελματική ζωή. Εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι δε θα το άντεχα. Και πιστεύω ότι όλοι όσοι έχουν μια διαδρομή επαγγελματικά δεν το αντεχουν. Καλύτερα να διεκδικήσεις άλλα εργασιακά περιβάλλοντα που θα έχουν ως στόχο αφενός να αξιοποιήσουν τις γνώσεις κ τις ικανότητες σου και αφετέρου να σε εξελίξουν και σένα επαγγελματικά και επιστημονικά.
  3. Αυτοί ποτε έδωσαν κ βγήκαν τα αποτελέσματα;
  4. Είχα ακούσει ότι βάζουν πιο πολύ ερωτήσεις με σχήματα σαν iq test, ακολουθίες, ερωτήσεις απλές με γρανάζια. Τα αγγλικά επίσης ισχύουν και για αυτές τις ειδικότητες... Αλλά αυτά για χειριστές κ δοκιμάσετε χημείου που δεν ήταν απαραίτητο το πτυχίο. Σε εσάς θα είναι ή σαν τα δικά μας ή ένας συνδυασμός.
  5. Πιστεύετε ότι θα βγουν τόσο γρήγορα τα αποτελέσματα; Δε νομίζω...
  6. Γενικά ο χρόνος είναι ο μόνος εχθρός. Στο πρώτο κομμάτι δεν ξέρει κανείς πως τα έχει πάει νομίζω... Στο αριθμητικο δε φτάνει με τίποτα ο χρόνος. Συμβουλή μου, αν κολλήσεις σε μια ερώτηση, παράτησε την κ πήγαινε στην επόμενη.. τα αγγλικά είναι οκ αλλά πολύ λίγος χρόνος Ίσως στο δεύτερο κείμενο να θέλει μια πολύ γρήγορη ανάγνωση.
  7. Και στην Αθήνα οι χημικοί μηχανικοί δίνουν την Πέμπτη...
  8. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλα αποτελέσματα εύχομαι!
  9. Το αριθμητικο τι περίπου περιλαμβάνει;
  10. Εγώ δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση πάντως. Έχουν καλέσει χημικούς μηχανικούς;
  11. Καλησπέρα. εγώ δεν έχω δώσει αλλά λίγο που ρώτησα δεξιά και αριστερά μου είπαν ότι είναι ερωτήσεις πολλαπλής με απλές πράξεις (ποσοστά, αναλογίες, κτλ) που βγαίνουν από διαγράμματα και πινακάκια. Η δυσκολία έγκειται στο ότι είναι πολύ λίγος ο χρόνος. Νομίζω μου είπαν ότι είναι 50 ερωτήσεις σε 20 λεπτά ή κάτι τέτοιο. Στα αγγλικά είναι κάτι κειμενάκια και έχει ερωτήσεις κατανόησης, όπως στις εξετάσεις των αγγλικών. Αλλά μη τις δέσεις και κόμπο τις παραπάνω πληροφορίες. Είναι από ανθρώπους που έδωσαν πρόσφατα αλλά όχι για θέσεις μηχανικών απαραίτητα. Αν ξέρει κάποιος παλιός, ας μας πει καμία πληροφορία κι εμάς 🙂 καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι!
  12. Έχει ξαναγίνει αυτό με τη διάκριση των προκηρύξεων για την ίδια θέση σε έμπειρους και μη; Για τις νέες προκηρύξεις λέω. Έχετε ιδέα γιατί το έκαναν αυτό;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.