Μετάβαση στο περιεχόμενο

E.S

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

E.S's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σωστά. Όλα όμως όσα αναφέρεις δεν έχουν να κάνουν με την διαχείρηση ενός έργου. Εκτός από γνώσεις στα οικονομικά (budgets, variations ..κλπ), τα διαγράμματα (τα οποία δεν χρειάζεται χρόνος για να τα καταλάβει κάποιος κατά την γνώμη μου, είναι πολύ κοινή λογική) και την χωροθέτηση στο εργοτάξιο (το οποίο βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον σε αυτό το μάστερ), για τα υπόλοιπα σαν διαχειριστής τεχνικών έργων, δεν υπάρχει χρόνος ούτε για ανάσα. Εδώ δεν ψάχνουμε προπτυχιακές σπουδές. Το μάστερ είναι ειδίκευση και η διαχείρηση έργου χρειάζεται συγκεκριμένα skills τα οποία βλέπω πως σε αυτό το μαστερ δεν διδάσκονται. Φυσικά είναι καθαρά άποψη δική μου. Μακάρι όσοι το κάνουν να τους φανεί χρήσιμο στην εργασία επάνω.
  2. χαχαχα ναι όταν αναφέρω τον ιδιωτικό τομέα εννοώ μεγάλες κατασκευαστικές. Γενικά έχω εργαστεί ως Construction PM στο εξωτερικό και ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνω υπολογισμούς. Ήμουν καθαρά στο διαχειριστικό κομμάτι. Έχω κάνει όμως πολύ στατική μελέτη στο πανεπιστήμιο και δεν το λάτρεψα ας πούμε... Μάλλον δεν θα το κάνω τελικά. Σέυχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση σου!!!
  3. Καλησπέρα σε Όλους! Είμαι Αρχιτέκτων μηχανικός και ενδιαφέρομαι για το μεταπτυχιακό ΔΧΤ. Διάβασα με προσοχή όλα αυτά που γράφτηκαν κατα καιρούς και κυρίως παλιότερα αλλά υποθέτω πως η κατάσταση δεν θα έχει αλλάξει πολύ όσων αφορά την ύλη την ενοτήτων. Μέσα σε όλα, αυτό που με προβλημάτισε αρκετά ήταν εκεί που αναφέρθηκε οτι σε μια Θ.Ε. γίνεται και υπολογισμός σκυροδέματος, στατικές μελέτες κλπ. Δηλαδή οι εργασίες είναι με ασκήσεις, υπολογισμούς κλπ? Για τι βαθμό δυσκολίας μιλάμε? Επίσης όταν κάποιος καταφέρει να το τελειώσει τι απήχηση έχει στον ιδιωτικό τομέα? Αξίζει να το κάνει κάποιος? Απ' όσο ξέρω τα μεταπτυχιακά του εξωτερικού τουλάχιστον, δεν είναι τοσο απαιτητικα αλλά είναι εξίσου δυνατά. Το ΔΧΤ που βρίσκεται στην αγορά εργασίας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.