Μετάβαση στο περιεχόμενο

oui33

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by oui33

  1. Καλησπέρα, Αναμένεται να βγει η άδεια για το σπίτι που θα κάνω πάνω από του πατέρα μου (ανέγερση ορόφου με πλάκα - σκεπή). Έχω δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα? Το πλάνο είναι αν εκδοθεί η άδεια σε 1-2 μήνες και να ξεκινήσω άμεσα μπετά - τούβλα, ώστε να μπορέσω να μπώ στο πρόγραμμα (αν το δικαιούμαι σαν νεόκτιστο) κυρίως για την θερμοπρόσοψη του κτιρίου και τα κουφώματα. Σημείωση, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, ότι ο πατέρας μου είχε μπει στο πρόγραμμα, και άλλαξε κουφώματα και λέβητα. Το δάνειο αποπληρώθηκε πριν 1 μήνα. Διάβασα τις προυποθέσεις για το παλιό πρόγραμμα και δεν βρήκα σχετική πληροφορία. Περιμένω και απάντηση από τον μηχανικό που έχει αναλάβει, μου είπε θα ρωτήσει συνάδελφο που είχε ασχοληθεί με το πρόγραμμα παλιότερα και θα μου πεί. Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αλλά έτσι όπως μου τέθηκε το ερώτημα αισθάνομαι πως θα υπάρχει κάποιο μέσο το οποίο θα μετράει και θα στέλνει τα στοιχεία σε κάποιο Η/Υ. Φαντάζομαι ένας αισθητήρας με πίεση λαδιού ή κατι τέτοιο σε πειραματικό χώρο οπου θα στέλνει τα δεδομένα στον Η/Υ...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Δεν είμαι πολιτικός μηχανικός αλλά και μου τέθηκε το εξής ερώτημα: Πώς μπορώ να μετρήσω το βάρος μιας τσιμεντένιας κολώνας με διαστάσεις π.χ. ύψος 2.20 μ , πλάτος 0.25 μ , μήκος 0.40 μ και να στείλω αυτές τις μετρήσεις σε έναν υπολογιστή. (οι διαστάσεις είναι τυχαίες και δεν μας ενδιαφέρουν τόσο). Υποθέτω πως θα χρησιμοποιήσουμε κάποιο αισθητήριο... Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει κάποια ηλεκτρονική συσκευή ή αισθητήριο που να κάνει αυτή τη μέτρηση. αισθητήριο πίεσης (αν παράδειγμα είχαμε την δυνατότητα να βάλουμε πάνω στη συσκευή την κολώνα...(όχι ζυγαριά)) Μου είπαν πως με τύπους αν ξέραμε την πυκνότητα του τσιμέντου και το g θα βρίσκαμε τη μάζα...δεν έχω ιδέα! Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας! ilias
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.