Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giorgos1981

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Giorgos1981

  1. Χρόνια πολλά. Εμένα ακόμα κανείς δεν με έχει καλέσει. Γνωρίζει κάποιος που δουλεύει ήδη καμία πληροφορία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα τους;;
  2. επειδη εκανα συχνά στην προηγούμενη δουλειά μου ναρκοτεστ, παντα μου το ελεγαν και μου εδιναν χαρτι να υπογράψω οτι δεχομαι να γίνει η συγκεκριμένη εξέταση και περι απορρήτων κτλπ κτλπ. Τέσπα ας κανουν ότι θελουν, απλα στις ουρολογικες εξετασεις πρεπει να δοθεί το δείγμα επιτόπου για λόγους ιατρικούς. Σ ευχαριστώ παντως και καλη συνέχεια.
  3. υπογράφεις συγκατάθεση περι drug testing? γιατι ούρα παίρνουν και για ουρολογικές εξετάσεις, οπως ουρολοιμώξεις κτλπ.
  4. απλά πολλοί δηλώσαν ότι είναι μέσα στα ΕΛΠΕ και τα ξέρουν και έχω μπερδευτεί. Τέσπα εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.
  5. Καλησπέρα σας παιδιά. Θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις. Περί ιατρικών εξετάσεων. Τι περιλαμβάνουν γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα; Γιατί πήρα τηλ το διαγνωστικό και μου είπαν αιματολογικές, θώρακος και καρδιογράφημα. Και να πάω νηστικός. Εχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ για ψυχίατρους, για τεστ ναρκωτικών, για ψυχολόγους, κτλπ κτλπ. Γνωρίζει κάποιος τι εξετάσεις θα γίνουν εν τέλη; και τα τεστ υψοφοβίας και κλειστοφοβίας θα γίνουν την ίδια μερα;; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.