Μετάβαση στο περιεχόμενο

Maki1989

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Maki1989

  1. Δεν θα μπορούσε κάποιος να τα παρουσιάσει καλύτερα. Παθών και μαθών, συμφωνώ σε όλα.
  2. Καλησπέρα φίλε.Ακομα και να ξαναπροσπαθήσεις και να γραψεις καλα και να περασεις τις συνεντεύξεις (με οτι αυτο συνεπάγεται για την καθημερινότητα σου και το πρόγραμμα σου) παλι θα χρειαζεσαι και κατι ακομη αν με καταλαβαίνεις... Στο λεω εκ πείρας γράφοντας στην πρώτη 20αδα περνοντας ολες τις συνεντεύξεις και παλι εμεινα στην απέξω. Οποτε προτιμησα να απεχω
  3. Καλησπέρα, κανείς αλλος ειχε κάποια ενημέρωση? Οσοι δεν ειχαμε ειδοποίηση.. καληνύχτα?
  4. Δεν εχει κανείς καποια ενημέρωση? Στο Νότο τα παιδιά εχουν ξεκινήσει κανονικα την εκπαίδευση τους?
  5. Μάλλον εχεις δίκιο. Ειναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτο να μην υπάρχει έστω μια κάποια ενημέρωση, ενα χρονοδιάγραμμα
  6. Θέλω να πιστεύω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν κοστίζει τίποτα νομίζω να ενημερώσει κάποιος αν ειχε κάποια ειδοποίηση απο την εταιρεία, συμμεριζόμενος την αγωνια όλων των συνυποψηφίων του.
  7. Λίγο μπερδεμένα ακούγονται. Απο 3 Μαϊου ξεκινούν στο Νότο αλλά και στο Βορρά?. Γιατι σε καποια ανακοίνωση του ΠΣΕΕΠ αναφέρει για την τελευταία ομάδα χειριστών του Νότου που θα περνούσαν εξετάσεις Μ.Τριτη αλλά καμία αναφορά για τους χειριστές Βορρά. Αν καποιος απο Βορρά είχε καποια ειδοποίηση ας το αναφέρει να γλιτώσουν απο την αγωνία αρκετοί άνθρωποι που περιμένουν.
  8. Χριστός Ανέστη. Καμία ειδοποίηση για Βορρά κανείς? Αν μπορουσε κάποιος να μας ενημερώσει μην περιμένουμε άδικα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.