Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitermo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @COSTAS T Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τόσα χρόνια που δουλεύω οικοδομή εχω κολλήσει 3500 χιλιάδες ένσημα γιαυτό και ρωτάω για τα ένσημα. Μου λένε ότι χρειάζεται να κολλήσω αλλα 1000 για να συμπληρώσω για σύνταξη. Τελικά ο καδ που μου έβαλε ο λογιστής είναι 43999000 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Π.Δ.Κ.Α Μου είπε οτι είμαι εντάξει με τις δουλειές που κανω. Θα ήθελα πολυ την γνώμη σου πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ και πάλι.
  2. @imposer Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγω ξέρω ότι όλοι οι επιτιδευματιες οικοδομοι (σοβαδες πλακάκια...) έχουν έδρα το σπίτι τους και φυσικά μερικοί απο αυτούς έχουν επαγγελματικό όχημα. Ρώτησα και μου απάντησαν οτι ποτέ δεν πλήρωσαν εφκα και κολλάνε ένσημα κανονικά. Το θεμα μου είναι το καδ.
  3. Σαν οικοδομος μπορώ να σας πω ότι καθε μήνα χρειάζονται υπ. δηλώσεις. Μερικοί εργολαβοι βέβαια μου κάνουν σύμβαση για το έργο (μεχρι πέρας) και κάθε μήνα υπογραφουμε με απλή υπογραφή τις αποδείξεις πληρωμής.
  4. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα. Είμαι οικοδόμος. Ασχολούμαι πιο πολύ με σοβαδες και θερμομόνωση και που και που καμία ανακαίνιση. Θέλω να κάνω έναρξη επαγγέλματος αλλα χρειάζομαι ενα ΚΑΔ ικα για να έχω έδρα το σπίτι μου και να μπορέσω εαν γίνεται να κολλάω και ένσημα. Σε δεύτερη φάση θελω να πάρω και ενα επαγγελματικό αυτοκίνητο τύπου βαν για να κουβαλήσω τα εργαλεία μου. Μίλησα με λογιστή και μου είπε οτι δεν μπορείς να έχεις επαγγελματικό αυτοκίνητο εαν δεν γραφτείς στο εφκα. Υπάρχει κάποιο καδ που να μπορώ να δηλώσω για να μπορέσω να κανω αυτά που είπα παραπάνω. Ο λογιστής μου μάλλον δεν ξέρει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.