Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΥΤΥΧΙΑ_E

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

ΕΥΤΥΧΙΑ_E's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φωτογραφίες δεν υπάρχουν, υπάρχει μόνο από την πρώτη άδεια φωτογραφία του οικοπέδου. Το βιβλίο από το ΙΚΑ περιγράφει εργασίες στον όροφο. Η δεύτερη άδεια ειναι το 1988 και απο την κατασκευή φαίνεται ότι είναι πιο κοντα στις χρονολογιες αυτες. το θεμα απ οτι καταλαβαίνω ειναι να δω αν ο οροφος υπηρχε πριν την δευτερη αδεια της προσθηκης.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω τους πίνακες από το ΙΚΑ με τα ένσημα που δείχνουν ισόγειο και Α' όροφο. Δεν ξέρω αν μπορώ να βρω κάτι πιο ισχυρό. Αυτό σκεφτομουν και εγω αν αποδείξω ότι εγινε πριν την 2η άδεια ίσως το σωσω κάπως και τακτοποιησω την αποθηκη της προσθηκης. Βεβαια μπορει καποιος να ισχυριστεί ότι ο οροφος κατεδαφιστηκε οταν βγηκε η 2η άδεια.; Ενημέρωση φακελου δεν μπορώ να κανω....
  3. Αυτό προσπαθώ να αποφύγω να θεωρήσω τον όροφο εξ ολοκλήρου αυθαίρετο. Αν μπορέσω να αποδείξω ότι είχε κατασκευαστεί όταν βγήκε η άδεια; (έχω κάτι πίνακες με τα ένσημα από το ΊΚΑ που αναφέρουν ισόγειο και όροφο.=)
  4. Καλημέρα και ευχαριστώ. Το στέλεχος της αδείας και τα σχέδια τα πήρα από την ΥΔΟΜ. Το στέλεχος δεν έχεις τις αρχικές σφραγίδες έγκρισης έχει μόνο την υπογραφή και σφραγίδα του υπαλλήλου της πολεοδομίας. Και δεν έχει και καμία άλλη σφραγίδα (φαίνεται να μην εχει κλείσει ποτέ) Διάγραμμα κάλυψης έχει μόνο η δεύτερη άδεια και δεν το δείχνει καν τον όροφο και τα τετραγωνικά του και σε όλους τους ελέγχους που κάνει δεν τον δείχνει πουθενά. Στην δεύτερη άδεια το μόνο σχέδιο που έχει στρογγυλή σφραγίδα και έλεγχο είναι το διάγραμμα κάλυψης. Περιοχή ΥΔΟΜ είναι η ΥΔΟΜ Πρέβεζας.
  5. Καλημέρα, δεν του έφταναν τα τ.μ. για την προσθήκη μιας και ήταν εκτός σχεδίου και λογικά γι’ αυτό δεν έδειξε τον όροφο στην αναθεώρηση. Τώρα θέλουν να κάνουν μεταβίβαση , δεν έχει γίνει καμία συμβολαιογραφική πράξη μέχρι στιγμής. Η κατοικία κατοικείται κανονικά, και ηλεκτροδοτείται με 1 ρολόι αυτό που πήρε το ισόγειο. Το οποίο ήταν επαγγελματικό και πριν 10 χρόνια περίπου το έκαναν οικιακό και αναγράφει τα συνολικά τετραγωνικά της οικοδομής (δλδ 200τ.μ.)
  6. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα σας. Μελετάω περίπτωση αυθαιρέτου όπου εκδόθηκε η πρώτη άδεια το 1984 η οποία αφορούσε ανέγερση διώροφης οικοδομής με ισόγειο κατάστημα (99,82τ.μ.) και κατοικία α’ ορόφου (99,82τ.μ.) σε γεωτεμάχιο εκτός σχεδίου άρτιο και οικοδομήσιμο (Ε=9.000τ.μ.). Η άδεια αυτή έκλεισε το 1986 και ηλεκτροδοτήθηκε το ισόγειο σύμφωνα με το φύλλο αδείας. Στη συνέχεια εκδίδεται μία δεύτερη άδεια το 1988 η οποία αφορά προσθήκη βοηθητικού χώρου και αναθεώρηση της προηγούμενης(δεν αναφέρει ως προς τι). Στην δεύτερη άδεια δεν περιγράφεται καθόλου ο όροφος (ούτε στις κατόψεις , ούτε στις τομές, ούτε στο διάγραμμα κάλυψης) ενώ είχε υλοποιηθεί. Η άδεια αυτή δεν έκλεισε ποτέ (στο φύλλο αδείας δεν υπάρχουν ούτε αμοιβές ούτε φορολογικά ούτε η θεώρηση). Καλούμε να κάνω τακτοποίηση για κάποιες αποθήκες και στέγαστρα. Το ερώτημα μου είναι πως θα αντιμετωπίσω τον όροφο…;;;; Δεν μπορώ να αποδείξω ότι όντως είχε κατασκευαστεί πριν την αναθεώρηση μίας και ρεύμα έχει πάρει το ισόγειο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.