Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panagiotis_F

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. τα διαδικαστικά θέματα όσον αφορά την σύνδεση με το αέριο είναι καλυμμένα εφόσον χρειαστεί.
  2. Καλησπερα εχω μια ισογεια κατοικια της οποιας την μπαλκονοπορτα θελω να μετατρεψω σε παραθυρο. Η ερωτηση μου ειναι τι αδειες χρειαζονται για να γινουν αυτες οι εργασιες?
  3. Καλησπέρα σας, έχω μια γκαρσονιέρα περίπου 30τμ η οποία επρόκειτο να ανακαινιστεί οι εργασίες θα είναι γκρέμισμα εσωτερικού τοίχου ανακαίνιση ηλεκτρολογικών και υδραυλικών κουφώματα κλπ η χρήση του θα είναι για ενοικίαση και η ερώτηση μου είναι ότι πιστεύετε ότι αξίζει να τοποθετήσω έναν λέβητα φυσικού αερίου και για το ζεστό νερό και για θέρμανση του χώρου. Η θέρμανση που έχει τώρα είναι κεντρική με πετρέλαιο. Ρωτάω αν αξίζει γιατί εφοσον θα ανακαινιστει το σπιτι η υδραυλικη εγκατασταση θα γινει μια φορα για την συνδεση με τον λεβητα και δεν θα χρειαζεται θερμοσιφωνο και όταν ενοικιαστεί θα έχει και αυτόνομη θέρμανση οπότε λογικά ανεβαίνει και η αξία του. Κάθε άποψη δεκτή ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.