Μετάβαση στο περιεχόμενο

Otto Reload

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Otto Reload

  1. Καλημέρα Γκουσγκούνη, όχι δε χρησιμοποιώ VPN σε καμμία περίπτωση. Δεν εχω βρει ακόμα χρόνο να σχοληθώ και να δω αυτα που είπε και ο @akis73 Δεν είναι κάτι που μου δημιουργεί ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα και το μεταθέτω. Από βδομάδα θα μαι πιο χαλαρός. Όμως οχι δε χρησιμοποιώ VPN τι θα μπορουσα να κανω?
  2. θα το κανω και θα ενημερωσω.... αυτο που επιθυμω ειναι να μαι μονο στο LAN
  3. Καλησπέρα. Στη 1φ φαίνεται το LAN κανονικά σε σύνδεση και το wifi αμέσως από κάτω Cosmote σε αποσύνδεση. Στη συνθήκη αυτή δεν μπορώ να κάνω είσοδο σε ΚΑΠΟΙΕΣ βασικές ιστοσελίδες. Για παράδειγμα ΑΔΕΕ οκ, etimologio οχι, gmail ok, sepenet οχι.... Στη 5φ έχω συνδέσει ΚΑΙ το wifi οπότε LAN - wifi είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα οι σελίδες φαίνονται κανονικά [ Στη φωτο φαίνεται ενεργό το κουμπί "αποσύνδεση" μη μπερδεύεστε ] Όταν καταργώ την σύνδεση wifi έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα Η επίλυση δε δείχνει τίποτα..... Στην Cosmote φαίνονται όλα οκ.... Καμμια ιδέα..... Θέλω να τρέχω μόνο από LAN στο ρουτερ. win10 ΜΦΧ
  4. αχ πως δε το σκεφτηκα να βρω μοντελλα του 75 στο γκουγκλ Τεσπα .... η εταιρεία αλλα μου είπε .... ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα. Έχει κάποιος συνάδελφος πίνακα διαστασιολόγισης Θερμαντικών Σωμάτων τύπου Runtal/Rountal.....? Για κατανομή δαπανών θέρμανσης, οικοδομική άδεια 1973, περάτωση 1978. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.