Μετάβαση στο περιεχόμενο

LexiKos

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by LexiKos

  1. Στον άνδρα μου είχε αλλά. Είχε να βρεις τη διαδοχική σειρά των αριθμών(έπρεπε δηλαδή να βρεις τι πράξεις γίνονται ώστε να βρεις τον αριθμό, που ήταν πολλές), είχε με σχήματα κ κάτι αλλά. Μα η ερώτηση δεν έβγαινε ούτε 40 δευτερόλεπτα για να προλάβεις να την απαντήσεις. Μόνο για να σημειώσεις το χρειάζεσαι αυτό. Δεν έχω ιδέα. Όλοι οι φίλοι μας που μπήκαν, έχουν χρόνια κ δεν ήταν σε κάποια θέση εκείνο το διάστημα σοβαρή, ώστε να απαιτούσε χρόνο. Παρόλα αυτά αν κάποιος ξέρει να μας πει, γιατί κ ο άνδρας μου είναι σε χημείο με βάρδιες, οπότε πρέπει να ξέρει αν περάσει ποσο χρόνο θα χει, επειδή πρέπει να κάνει κ αυτός εκπαίδευση στον αντικαταστατη του! Πάντως φαντάζομαι θα δίνουν χρόνο, εφόσον γνωρίζουν πως εργάζεσαι αλλού και μάλιστα σε τέτοια θέση! Χίλια μπράβο για την επιτυχία σου! Κάπου διάβασα πως παίρνουν μόνο το 1/3, αλλά εγώ ξέρω πως παίρνουν τους περισσότερους κ πως είναι δύσκολο να σε κόψουν στη συνέντευξη. Πρέπει να τα πας πολύ χάλια! Οπότε με βάση αυτό ξεκινά να προετοιμαζεσαι σιγα σιγα, γιατί πιστεύω θα σε πάρουν, εφόσον βγήκες κ 1ος!
  2. Εμείς ακόμα περιμένουμε! Είχες προλάβει να τα απαντήσεις όλα; Γιατι απ ότι κατάλαβα απ τον άνδρα μου κ από γνωστούς μου που έδωσαν (εγώ δεν έχω καμία επαφή, είμαι σε άλλο κλάδο), ήταν αδύνατον να προλάβεις να τα απαντήσεις όλα!
  3. Θα διαφωνήσω. Ο άνδρας μου είναι Τεχνολόγος! Μπορώ να πω με σιγουριά πως παρά πολλοί απ τους συμφοιτητές του απορροφήθηκαν στα ΕΛΠΕ. Όπως επίσης με σιγουριά μπορώ να πω, πως μπήκαν μέσω των προκηρύξεων.
  4. Καμία. Το μόνο που είπαν είναι σε τουλάχιστον 1 βδομάδα... Αλλά η 1 βδομάδα μπορεί να είναι κ ένας μήνας. Πιστεύω πριν το 10ημερο, δεν υπάρχει περίπτωση
  5. Δεν του είπε κάτι τρομερό! Καταρχάς αυτός μπήκε πριν 6 χρόνια και μας είπε ότι ήταν πολύ πιο απλά! Του είπε πως δεν κολλάς σε ερώτηση για κανέναν λόγο. Ότι δεν σου βγαίνει να το απαντήσεις κατευθείαν το αφήνεις κ πας παρακάτω! Επίσης στο κείμενο των αγγλικών, το οποίο θα ναι μεγάλο, καλό είναι να μην κάτσεις να το διαβάσεις όλο, αλλά να ψάχνεις να βρεις στα γρήγορα την απάντηση στην ερώτηση! Εκτός αν τα αγγλικά σου είναι άψογα! Πάντως τα αγγλικά έχουν ανεβασμένο λεβελ, εισαι κ πιο πάνω από γνώσεις ενός μέτριου χρήστη! Ο μόνος εχθρός είναι ο χρόνος! Δεν βοηθάει καμία προετοιμασία! Θέλει καθαρό μυαλό, μόνο για να μουτζουρωσεις τις απαντήσεις, γιατί θέλει καλό μουτζουρωμα το κουτάκι, θέλει κοντά στο 1 με 1μιση λεπτό απ το σύνολο του λίγους χρόνου. Καθαρό μυαλό κ πλήρης συγκέντρωση. Και κυρίως όχι αργοπορία σε ερώτηση. Ελπίζω έστω κ λίγο να βοήθησα! Καλή επιτυχία!!!
  6. Πολυ μετρια θεωρει πως εγραψε! Προετοιμασια δεν ειχε κάνει, αλλά γενικά είναι ψύχραιμος και αυτό ήταν υπέρ του. Κάπου μέσα στο φόρουμ διάβασα πως δεν παίρνουν για συνέντευξη όσους είναι μέσα στους επιτυχοντες των γραπτών εξετάσεων. Ισχύει; Επίσης παίρνουν άτομα που είναι εκτός κατάταξης; Διότι εγώ ξέρω πως εάν είσαι εντός σε καλούν. Αναμένω!
  7. Εκεί ελπίζουμε κ εμείς! Όσοι γνώρισε εκεί ο άνδρας μου πάντως, δούλευαν ήδη σε καλές εταιρείες και έδιναν για 2η φορά γραπτές εξετάσεις για τα ΕΛΠΕ. Βέβαια ένας φίλος του που δουλεύει στα ΕΛΠΕ του δώσε καλά τιπς, για να μπορέσει να γράψει! Όπου μπορώ να βοηθήσω, θα χαρώ! Με βοήθησε πολύ το φόρουμ με πληροφορίες! Ελπιζω να βοήθησα/βοηθήσω και εγώ!
  8. Ο άνδρας μου έδωσε για τεχνολογος διακινησης κ τεχνολογος ΥΑΠ. Βέβαια εργάζεται σαν βοηθος χημειου! Τρομερό άγχος για το αποτέλεσμα. Μεγάλος ανταγωνισμός και πολύ αναμονή.
  9. Πάντως εξεταση από εξεταση διαφέρει και στον χρόνο! Φιλος τοτ άνδρα μου που μπήκε στα ΕΛΠΕ πεο 6ετιας, όταν του είπε για την εξεταση σήμερα, του πε πως όταν εξεταστηκε αυτός ήταν πιο απλά
  10. Γιατι ο χρόνος είναι ελάχιστος(ούτε λεπτό η απάντηση) κ έχεις 5 πιθανές απαντήσεις! Οπότε ο άνδρας μου με βάση το τι πρόλαβε να κάνει μέχρι εκείνη την ώρα προτίμησε να δώσει βάση κ να κάνει κάποιες απαντήσεις στάνταρ σωστές! Είναι ο καθένας πως μπορεί κ πως το βλέπει! Όταν θα πας εκεί θα δεις πως θα το χειριστείς! Είναι πολύ πειστικός ο χρόνος... δεν είναι διαχειρισιμος! Δεν καταλαβαίνω τι περιμένουν να δουν απ αυτού του τύπου την εξέταση
  11. Είναι ανάλογα το πόσοι δίνουν κ πόσους θα πάρουν! Επίσης συνέχεια τα θέματα αλλάζουν! Πάντως να τονίσω πως είπαν πως δεν έχει αρνητική βαθμολογία! Ίσως καλύτερα να αφήσει κάποιος πχ 5 ερωτήσεις κ να επικεντρωθεί να απαντήσει σωστά 5! Πάντως με τον χρόνο δε τα βγάζεις πέρα σ ολα κ σωστά!
  12. Ήταν αρκετά δύσκολα! Σε όλες τις ερωτήσεις επιλογής, είχε 5 πιθανές ερωτησεις! Στα αγγλικά ήταν ένα κείμενο μιας σελίδας και είχε ερωτήσεις κατανόησης και αντικατάστασεις λέξεων! Ήταν δύσκολο! Αριθμητικής απ ότι κατάλαβα ήταν να βρεις το νούμερο που έλειπε, αλλά με διάφορες πράξεις κ ήταν δύσκολο! Ήταν σαν τεστ νοημοσύνης, αλλά αρκετά δύσκολο! Επίσης είχε κατανόησης, δηλαδή οως αντιλαμβανεσαι το κειμενο. Γενικά με τον χρόνο που έχουν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τιποτα κ είναι δύσκολο να βάλεις κάτι στη τύχη! Πολλά άτομα για τις θέσεις! Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το λιγότερο σε 1 βδομάδα τους είπαν. Δεν έχουν καμία αλλά πληροφορία για τιποτα!
  13. Λοιπόν, έπεσαν 38 ερωτήσεις που έπρεπε να απαντηθούν σε 25 λεπτά, κατανόησης, αριθμητικής, διαγράμματα κτλ και 18 ερωτήσεις σε 14 λεπτά για τα αγγλικά, που βασιζόταν σε κατανόηση κειμένου! Επίσης έδωσαν ταυτόχρονα και μηχανολόγοι και ηλεκτρολόγοι!
  14. Καλησπέρα! Αύριο είναι η εξέταση! Μόλις επιστρέψει κ με ενημερώσει, εννοείται πως θα σας πω!
  15. Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι καλή επιτυχία κ σε σένα!
  16. Καλησπέρα! Ο άνδρας μου είναι Τεχνολόγος Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου. Χθες έλαβε μειλ πως θα πραγματοποιηθεί γραπτή εξέταση, για τους ενδιαφερόμενους της Θεσσαλονίκης, Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.