Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsaltinho

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by tsaltinho

  1. Φαινεται πολυ περιεργο γιατι ειναι γωνιακο, περναει δρομος ( ασφαλτος ) καη απο τις 2 πλευρες και τα 3 απο τα τεσερα ομορα οικοπεδα, ειναι εντος σχεδιου. Μιλησα ηδη με τη μεσητρια και το ψαχνουμε. Αν καποιος εχει καποια αποψη, παρακαλω ας στειλει.
  2. Καλησπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας μιας και δεν εχω την παραμικρη ιδεα για μια αγορα οικοπεδου που θελω να κανω. Βρηκα το τελευταιο ρυμοτομικο σχεδιο της περιοχης ( Ιουνιος 2021). Εγω ενδιαφερομαι για το οικοπεδο 2Κ με κτισμα μεσα το οποιο συμφωνα με τον πωλητη εχει νομιμοποιηθει. Στη πραγματικοτητα το οικοπεδο αυτο συνορευει με αλλα δυο οικοπεδα 1Κ και 1Λ/1Π( με κτισμα και τα 2)με μαντρα. Στο καινουριο σχεδιο υπαρχει πεζοδρομος, ο οποιος περναει αναμεσα στα 3 οικοπεδα. Σε αυτη την περιπτωση τι γινεται? Εγω μπορω να αγορασω το οικοπεδο με το κτισμα? Κινδυνευω να χασω μερος του οικοπεδου σαν απαλλοτριωση ή δεν ξερω τι αλλο???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.