Μετάβαση στο περιεχόμενο

johnjohn1

Core Members
  • Περιεχόμενα

    638
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

3.736 profile views

johnjohn1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

9

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το εμβαδό του οικοπέδου είναι 2.784 τ.μ.(κατά παρέκλιση άρτιο και οικοδομήσιμο) - εκτός σχεδίου. Δεν υπάρχει οριζόντια ιδιοκτησία. Η άδεια (του 2009) είχε βγεί με συντελεστή δόμησης 0,2 δηλαδή ->0,2*2.784 τ.μ.-> 556,8 τ.μ. Υπάρχει συνολική υφιστάμενη δόμηση 394,27 τ.μ. για χρήση συνεργείου και γραφείων Ισόγειο 313,05 ( χρήση συνεργείο -> Στο φύλλο της άδειας έχει μπεί στη στήλη με τα ειδικά κτίρια) Α' όροφος 81,22 τ.μ. (γραφεία -> Στο φύλλο της άδειας έχει μπει στη στήλη με τα Καταστήματα) @Pavlos33 @akis73
  2. Σε οικόπεδο εκτός σχεδίου βγήκε άδεια για ανέγερση συνεργειου στο ισόγειο (περίπου 150 τ.μ.) και ορόφου γραφείων (περίπου 70 τ.μ.). Στα γραφεία πραγματοποιήθηκε αυθαίρετη αλλαγή χρήσης σε κατοικία. Πως θα το υπολογίζατε αυτό? Υπέρβασης δόμησης ή συντελεστής αλλαγή χρήσης ή αναλυτικό?
  3. Τελικά τι γίνετε? Αν στην ίδια συμβολαιογραφική πράξη πρέπει να γίνει και σύσταση οριζόντιας και μεταβίβαση πως το κάνουμε?
  4. Καθώς τα ένσημα των εργατοτεχνιτων του ΙΚΑ αλλάζουν συνέχεια όπως και τα ποσοστά εισφορών εργοδότη/εργαζομένου, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος ηλεκτρονικά να τα παρακολουθούμε?
  5. Κάτι άλλο εκτός από κλάμα? Και εμείς το ίδιο πρόβλημα έχουμε
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι, Ξέρει κάνεις ποiα είναι η διαδικασία για να εκδοθεί σήμα ΕΟΤ για μία βίλα (90 τ.μ.) περίπου με πισίνα? Αρκεί η γνωστοποίηση στο notifybusiness?
  7. Καλημέρα συνάδελφοι, Σε περίπτωση που διαπιστώνεται αλλαγή στην εσωτερική διαρρύθμιση οριζόντιας ιδιοκτησίας, χωρίς όμως να υπάρχει αυθαιρεσία, θα προχωράτε σε νέα αποτύπωση και νέα κάτοψη για να την ανεβάσετε με σκοπό να χρησιμοποιηθεί στην ταυτότητα κτιρίου, έτσι ώστε να αποτυπώνεται η υφιστάμενη κατάσταση?
  8. Καλημέρα συνάδελφοι, Ήδη έχω έναν που εντάχθηκε στο εξοικονομώ-αυτονομώ και θέλει να ξεκινήσει. Τα παλαιά αλουμίνια θα αντικατασταθούν. Τι θα τα κάνει? Θέλει ανακύκλωση? Πρέπει να είναι πιστοποιημένος αυτός που θα τα ανακυκλώσει? Στην Κρήτη δεν ξέρω αν έχουμε κανένα τέτοιον. Καμιά ιδέα ? Κάποιος που να έχει το ίδιο πρόβλημα?
  9. Και όμως. Το θέμα είναι αν αντιμετώπισε κάνεις πρόβλημα
  10. Καλημέρα Συνάδελφοι, Υπάρχει κάποιος που ανέφερε σε τιμολόγιο προς επιδότησης από το εξοικονομώ πάχος πολυστερίνης για θερμοπρόσοψη 3εκ και να είχε πρόβλημα? Εφόσον τηρείται το 0,9<R<=1,8 Ευχαριστώ
  11. Συνάδελφοι ποιο βιβλίο θα προτείνατε ως καλύτερο για ΝΟΚ?
  12. Συνάδελφοι καλημέρα, Σε ένα κτίριο με οικοδομική άδεια του 1974 (Ισόγειο, πρώτος όροφος) θέλω στο ισόγειο να κάνω διαχωρισμό του ενός διαμερίσματος σε δύο μικρότερα ενώ ταυτόχρονα μια βεράντα (σαν ημιυπαίθρος χώρος είναι) η οποία έχει μετρήσει στη δόμηση να την συμπεριλάβω και αυτή στο ένα από τα δύο διαμερίσματα που θα δημιουργηθούν. Δηλαδή να ρίξω τον εξωτερικό τοίχο και να τον πάω πιο έξω ώστε να εκμεταλλευτώ και αυτό τον χώρο. Υπάρχει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας. Έχω τα εξής ερωτήματα: α. Χρειάζεται άδεια δόμησης ή καλύπτομαι και με μικρής κλίμακας β. Αν χρειάζεται άδεια δόμησης θα πάει κατά ΝΟΚ ή κατά ΓΟΚ γ. Ο όροφος από πάνω θα πρέπει να αποτυπώνεται αν βγει νέα άδεια δόμησης, θα χρειαστούν μελέτες και για αυτόν παρότι δεν τον αγγίζω καθόλου? δ.Θα απαιτηθεί ΚΕΝΑΚ για το ισόγειο που θα γίνουν οι εργασίες διαχωρισμού? Άλλες μελέτες τις οποίες δεν έχω σκεφτεί? (Επισυνάπτω την κάτοψη του ισογείου. Η βεράντα είναι κάτω αριστερά)
  13. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Συνάδελφοι καλημέρα, Σε ένα κτίριο με οικοδομική άδεια του 1974 (Ισόγειο, πρώτος όροφος) θέλω στο ισόγειο να κάνω διαχωρισμό του ενός διαμερίσματος σε δύο μικρότερα ενώ ταυτόχρονα μια βεράντα (σαν ημιυπαίθρος χώρος είναι) η οποία έχει μετρήσει στη δόμηση να την συμπεριλάβω και αυτή στο ένα από τα δύο διαμερίσματα που θα δημιουργηθούν. Δηλαδή να ρίξω τον εξωτερικό τοίχο και να τον πάω πιο έξω ώστε να εκμεταλλευτώ και αυτό τον χώρο. Υπάρχει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας. Έχω τα εξής ερωτήματα: α. Χρειάζεται άδεια δόμησης ή καλύπτομαι και με μικρής κλίμακας β. Αν χρειάζεται άδεια δόμησης θα πάει κατά ΝΟΚ ή κατά ΓΟΚ γ. Ο όροφος από πάνω θα πρέπει να αποτυπώνεται αν βγει νέα άδεια δόμησης, θα χρειαστούν μελέτες και για αυτόν παρότι δεν τον αγγίζω καθόλου? δ.Θα απαιτηθεί ΚΕΝΑΚ για το ισόγειο που θα γίνουν οι εργασίες διαχωρισμού? Άλλες μελέτες τις οποίες δεν έχω σκεφτεί? (Επισυνάπτω την κάτοψη του ισογείου. Η βεράντα είναι κάτω αριστερά)
  14. Στον survey ποια είναι η ακρίβεια όταν λειτουργεί μόνος του ως rover? @george08
  15. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν υπάρχει ένας μόνο δέκτης για πιο λόγο τα σημεία λεπτομέρειας μετριούνται με σύνδεση online και όχι με δορυφόρο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.