Μετάβαση στο περιεχόμενο

Survey_CA

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Survey_CA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε. Πρέπει να μπει και ο χαρακτηρισμός από ΣΧΟΟΑΠ σαν αναδασωτέο και δεν ξέρω αν δημιουργήσει θέμα σε συμβολαιογράφο και υποθυκοφύλακα σαν ΖΩΝΗ "34" αναδασωτέα. Αναφέρω ότι είναι λάθος ο ΣΧΟΟΑΠ με αναφορά στο ΦΕΚ και με γεωαναφερμένο την εικόνα από το ΦΕΚ πάνω στο τοπογραφικό όπου δείχνω ότι η ζώνη "34" είναι αλλού; Ερώτηση 2: Σε άλλο τοπογραφικό με τον ίδιο ΣΧΟΟΑΠ σε εκτός σχεδίου υπάρχει δρόμος όπου ο ΣΧΟΟΑΠ και πάλι λανθασμένα τον δείχνει δημοτικό ενώ το ΦΕΚ ξεκάθαρα δείχνει ότι ο χαρακτηρισμός σταματάει 500 μέτρα πιο πριν, το φεκ είναι του 2005 με τον χαρακτηρισμό ως δημοτικό. Έχω γήπεδο με μέγεθος πάνω από 750τμ στο δρόμο αυτό, βάση ΦΕΚ χαρακτηρισμού είναι άρτιο , βάση ΣΧΟΟΑΠ (λανθασμένα) είναι άρτιο. Τι υπερισχύει; --Θεωρώ πως πρέπει να μπει η φωτογραφία του ΦΕΚ και πάλι και να αναφέρω ότι λανθασμένα ο ΣΧΟΟΑΠ τον δείχνει δημοτικό, επομένως είναι μη άρτιο-- Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι και καλή χρονιά! Έχω περίπτωση γηπέδου το οποίο έχει πράξη αποχαρακτηρισμού τελεσίδικη του 2006 και έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια το 2007. Στον ΣΧΟΟΑΠ υπάρχει λάθος , μιας και υπάρχει γειτονική έκταση με ΦΕΚ αναδασωτέο. Σας ανεβάζω απόσπασμα από το ΦΕΚ . (εικόνα 1) Στον ΣΧΟΟΑΠ είναι προφανές ότι η αναδασωτέα έκταση τοποθετήθηκε λάθος . (εικόνα 2) Στους πρόσφατους δασικούς χάρτες η έκταση έχει τοποθετηθεί σωστά.( εικόνα 3) Ολοκληρώνω τοπογραφικό για μεταβίβαση , όπου όμως θα πρέπει να γράφω ότι είναι σε περιοχή αναδασωτέα βάση ΣΧΟΟΑΠ και σκεφτόμουν να γράψω στο τοπογραφικό (μαζί με την γεωαναφορά του ΦΕΚ βάση ανάρτησης δασικών χαρτών) ότι ο ΣΧΟΟΑΠ είναι λάθος . Ο ΣΧΟΟΑΠ είναι σωστά γεωαναφερμένος Το ότι ο ΣΧΟΟΑΠ είναι λάθος δημιουργεί πρόβλημα στη μεταβίβαση ; Εσείς πως θα το αντιμετωπίζατε; Σας ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.