Μετάβαση στο περιεχόμενο

nickgz

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nickgz

  1. Το κτίριο που θα κάνω την τοποθέτηση ειναι μακριά απο την μόνιμη κατοικία μου (ενοίκειο). net metering μπορώ να κάνω ακόμα κ αν μένω αλλού? αξίζει να πουλάω κατευθείαν ΔΕΔΔΗΕ? ακόμα κ αν η απόσβεση είναι μετά απο 10 χρ? Όσον αφορά την τοποθέτηση , εννοούσα να βάλω τα πάνελ με βάσεις κλπ και έπειτα να φωνάξω ηλεκτρολόγο για τις συνδέσεις .
  2. Γειά σ όλους! Ανοίγω αυτό το θέμα ούτως ώστε να υπάρχει μία ενημέρωση σχετικά με τα Φωτοβολτα'ι'κά όσο γίνεται πιο πρόσφατη. Σκέφτομαι για τοποθέτηση πάνελ σε ταράτσα περίπου 150τ.μ. . Έχω κάνει μια πρώτη έρευνα σχετικά αλλά θα ήθελα τις γνώμες απο ανθρώπους που έχουν εμπειρία επι του θέματος . Απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως : Αξίζουν αυτά τα τετραγωνικά σαν ένα ξεκίνημα ? Επένδυση για το μέλλον αξίζει? Να το βάλω μόνος ή να βάλω εταιρία ? Γενικά οποιοδήποτε tips σχετικά καλοδεχούμενα . Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών - akis73
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.